earth ghost ile roportaj :D:D:D
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- earth ghost ile roportaj :D:D:D
-
01-10-2019, 22:11:23son zamanlarda herkes bi yaratıkla roportaj yapıyo bende yaıyım dedim aklıma bu geldi Kısaltmalar:muhabir[M] Earth ghost [EG] M:merhba adınızı sorabilirmiyim Eg:nabcan adımı eart ghost benim adım ama bazı ezuqler bAna baltalı caravan diyo... M:bazı kişiler sizin bizamanlar kasaplık yaptıgınızı soluyolar bu dogrumu elinizdeki paltalar kasaplıktan kalmamı?? Eg:evet bizamanlar dedemin dedesinin dedesiyle kasaplık yapardık Mndan sonra Eg:11 gelirr zuhahaha ne kadar espirikim dimi muhabir hanımabi M:evet sayın isro ve kisro tv bu zorlu ropartajı bitirmek uzereyiz bu arada earth ghost bize saldırıyo nerde lan benim 95 lvllik +11 sosun um nerde keseyim şunu geberesice : kendi yaptıgım şarkılar EKSİK İTEM Sana +11 blade yapacam demiştim bak ben lafımı tuttum sen ve senin gibiler icin yo!!!yo!!! Bir elixir weaponla bitti sanarsın blade zamanı izle janem bayılırsın bu bladeyi o glavyere izletirsin sen bir şişe manaya ezuq item verirsin downhanga git hadi bankanı oluştur para edermi itemin charın kac kuruştur basmalii herkes hasmalı don gel glavyerci denen manyaq 3.el glaveri yoktur ama hic aglamz sozude tarştır oynar başlı cekinmeden yanıma gelir bir de aga 5 k pls der sanki jok s.kimde itemini soyle degeri kac kuruş bendekide nuke ulan olumune kadar eksik item bunu herkes duysun herbalist bori amacayada sole sana mana bulsun palavra anlat bundan banane sen mektup yaz general sonhyeon a seni sevmiyom herbalist bori amca hadi s.ktir donundaki yırtıgı diktir ( kopun beAAA) Tekrar tekrar izle bak bi soz daha sen benim yendigim glavyer deil 1 lvl de kestigim manyanqqs bile olamassın boşver amca bir dortlu saralım koll gibi girsin bizde yanalım sizde izleyin hareketleri veri qutdur eksik item beni azdır hadeee yumuşak olursan elbet geberirsin sen ezuq denince hep utanırsın şık combolarada jok bayılırsın manaları bir kere kullanınca akıllanırsın kotu hareketlerinle kimseyi olduremessin weapon ayrımı yapanlarıda silahcı moruga gonder k.cına nuke sallasın bizim nuker buyrun tamamen kendi uydurmam inşallaj begenirsiniz __________________