Turk kardeŞlerİm lutfen Şu gerCege bİ bakiniz!!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Turk kardeŞlerİm lutfen Şu gerCege bİ bakiniz!!!
-
01-10-2019, 22:10:07arkadaşlar ben 3 yıldır sro oynuyorum v gozlemledigim kadarıyla yabancı oyuncuları %70 inin turkleri sevmedigine vardım. arkadaşlar bunu nedeni ackı ya oyundaki bazı kişilerin yaptıkları(bunu yapanlar turk) yada eskiden olan kuyruk acıları diye biliriz(bu kuyruk acısı eski tarihlerde onların dedelerine yatıklarımızı ifade ediyor). artık olan oldu oyun iceriside onların tavrı bize karsı belli. onların dusundugu sey bu : Fck turks turks are gay allah yok filan diolar ve bu benim cok siirime dokunuyor.adam pt kuruyo no turks yazıyo. artık onların bu dusuncesinin degisecegini sanmıyorum. bence artık yapacagımız su TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR. ama bazı kendini bilmizler(bunlar turk) oyunda vatandaşlarımızada aynı seyi yapıyo.taxi de hile yapıyo v.b, arkadaşlar aslında yabancıların ne dusundugu onemli degil ama bu oyunda beraber oynuyoruz.lutfen onlara yaptıgımız bası ibnelikleri(yapanları bilmiyorum yapan kisi kendini bilir) kandi vatandişlarımıza yapmamaya calısalım. TESEKKURLER İİ OYUNLAR. (BUNLAR BENİM GORUSUSM SİZ DEGERLİ ARKADAŞLARLA PAYLASMAK İSTEDİM SİZİN DE GORUSLERİNİZİ BEKLİRİM) __________________