Gate of rulerdan geCebİlme gOrevİ ya da İŞkencesİ
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Gate of rulerdan geCebİlme gOrevİ ya da İŞkencesİ
-
01-10-2019, 22:07:02Evet beyler yolumuz uzun gorevler daha da uzun... 1. ADIM 1.Villiage Chief Bukradan(wind townda) Test of Villiage chief gorevi alınır. 2.Doğruu Slave jabura(bu eleman da heart peakın batı tarafında hemen yakın) gidilir ve ondan da slave's lilplography(tam olarak boylemi yazılıo bilmiyrm)alınır 3.ardından haritadaki kırmızı ve mavi yerdeki eagle comander ve scouth canavarları(harita belki cıkmayabilir Brain peakın kuzey tarafında eaglelarla maskların birleştiği yerde bu yaratıklar) kesilir icinden cıkan mavi gorev torbaları alınır 4.Sonra Cihefe gidilip gorev teslim edilir. 2.ADIM 1.Villiage chieften tekrar gorev alınır.Wing tribe guardianlardan cıkan 5 adet elmas toplanır. 2.Wing tribe cheaser ya da attackerlardan cıkan 7 adet elmas da toplanır. 3.Villiage chiefe gorev teslim edilir. 3.ADIM (geldik işin en cıvcıvlı yerine) 1.Villiage chieften tekrar gorev alınır 2.Chief bizden her peakın tepesinde bulunan rockyguardian kuşlarının hepsini teker teker oldurmemizi istemektedir.brain-eye-heart-wing-claw-tail-beak peakta bulunan (haritada sarı noktalar) kuşları oldururuz ve Chiefe gorevi veririz Ama bitti mi ?? HAYIIRRRR Chieften tekrar bi gorev daha alırız bu gorevle birlikte chief bize Gate of rulerın kristalimsi anahtarını ve iceride toplama gorevlerinde kullanacağımız 3 adet item verir.Ancak aldığım duyumlara gore Gate of Ruler oyle her istenilen zaman acık değilmiş.Nasıl medusanın olduğu kapı bi acılıyo bi kapanıyo o da oyle olacakmışş.Chiefin verdiği bu itemleri de ancak kapılar acıldığı zaman kullanabilecekmişiz. ONEMLİ NOT: GOREVLER YAPILIRKEN EXP./İTEM AUTO PARTYDE OLUNN!!! __________________