Canım sıkılırken yazdım komik resimler sozler cıktı benmde hoşuma gitti buyrun ***** SİLKROAD Master olmayı canım kolay mı sandın Server'a kazık caktım,duyulsun adım Oyunda hic değişmeyen bir kanun var Gucluler yaşar olur nooooooblar Kralda benim masterda benim Binkere dc yesem gene gilirim Uniqeleri keserim noobları da ezerim tum partilerden hazır yerim Metror gibi yağar nuke olur eserim kucuk laglar benim eserim Ne GM takarım,bota takar işime bakarım Aga 5 k diyeni anasını satarım ATA SOZLERİ 1- Bir tane pet in 40 yıllık omru vardır 2- Cold girmeyen chara fire girer 3- Bana serverini sole sana nickimi soleyim 4- Full hp pet kara gun icindir 5- İyi kasılan char yatırılamaz 6- Char ile pet arasına girilmez 7- Char charın itemi ne muhtactır 8- Bir petin nesi var 10 petin atackı var 9- Okculuk sultanlıkdır 10- Gulme yatana gelir başına 11- Ak prince kara gun icindir 12- Adamın iyisi vs de belli olur 13- Lvline bak partye al 14- Pot alma pet al 15- Rescinin şahidi nukeci 16- Ofkeyle yatan resle kalkar 17- Zamansız saldıran nukeciyi giant kapar 18- Ressiz partynin exi yaman olur PERİ O beni manqyanq kesen ezik sanıo Canavarlardan ne cıkarsa o kapıo Silkroaddan geri sarıo Bendeki bow o glavie goruo SRO YIKILIO Buraları yıkılıo benden yıkılıo Her gun peşime thiefler takılıo Ben bowu sectim tahminim doğru Bas weaponu glaweme doğru __________________