ya sanki sozleşmiş gibi bugun 3 tane cozuk musallat oldu durdu. ilki: biri geldi silahı sordu 32+6 sos dedim bakabilrimym dedi gosterdim. bunu sat lutfen dedi.tamam ne kadar verion dedim.1m dedi. bak kardes bunu 30m ye aldım full blue dedim. tamam o zman 2m dedi. yine yok dedim ben. sonra 2m bide 32+3 glavie dedi. guzelce anlatmaya calıştım bak kardes bu sos.soslar pahalı olur hem +6 hemde 8 blue var kusra bakma diye. adam ne dese beğenirsinz: benim level1 guildim bir suru param var senden daha iyi bilrim fiyatları. 32+6 sos glavie en fazla 3,5m yaparmış. nyse anlata anlata ikna edip yolladım.tabi yarım saat peşimde dolandı şehrin icinde nere gitsem geliyor. ikincisi tam rahatladım derken bikac saat sonra biri gelmiş stala kufur edip gitmiş durduk yere. pmden bende buna saydım kufuru ve utanmıyonmu falan die. nyse sonra ozur diledi affettim. tutturdu senin silahı bana bir gunluğune ver. yok olmaz falan die anlatmaya calıştım bu seferde tamam gold dragoın flagi ver soz yarın vercem diyor. tabi ben sinir krizleri geciriyorum bu sırada. bayağı ısrar etti vermeyincede yine kufur edip kactı. nyse pmden bayağı saydım cevap gelmedi. son olay en komiği biri geldi kardes bana senin gold dragon flagi sat pazarda yok. ok stayım dedim ne kadar vercen dedim 2m dedi. kardes 3,5m verdim buna simdi 4mye kapısılır dedim. tamam 2,5 olsun baskada param yok ne olur diye yalvarmaya başladı. mantıklıca sinirlenmeden anltamaya başladım ama yok nafile. tutturdu soz butun gece kasacam sabah 1m daha vercem neolursun. bak mail adresimi vereyim telefonmu vereyim deyip duruyor. ne olur guven ver bana diye dedim bak kardes zaten satmıyorum sen gece kas soz sana vercem flagi dedim. yok olmaz şimdi ver diye tutturdu. abartmıyorum 15dk yalvardı. baktım sonu yok. yatıom ben hadi bye dedim. oda az daha yalvarıp gitmiş tabi bunların hepsi turk.ortadaki 14 yaşında diğerlerini bilmiyorum ama 15den aşağı oldukları kesin. tum gun sinir krizi gecirdim anlayacağınız. nerdeyse baştan char acıp ingilizce isim yazcam. ismin sonunda _TR goren s.a yazıp para dilenmeye başlıyor. bide vermeyince kufur ediyor eşşek sıpaları. __________________