premiumda patlama
Oyun Dünyası0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- premiumda patlama
-
01-10-2019, 21:51:20arkadaşlar benim cok merak ettiğim bir konu avr bilindiği uzere silk roadın serverlarından dolayı premium cıkmadan once şansa giriyor idi herkes genelde herkez server trafic nedeniyle giremiyordu şimdi premium cıktı ve premiumu olmayan birisine dc vererek premium sahibi kişinin oyuna girmesini sağlıyorlar peki anlamadığım şey şu bilindiği uzere turkler acayip derecede online oyun hastası ve herkesde biliyorki silk roadın ne kadar uyesi fazla olursa olsun serverları knight kadar iyi değil peki bir serverın oyuncu alabilme kapasitesi 5000 diyelim orneğin; peki bir serverda 5000 kişi premium olursa ve oyuna aynı anda girmeye calışırsa o zaman ne yapacaklar bunu merak ediyorum doğrusu şimdilik premiumu olmayanları oyundan atıyorlar ama ilerde size garanti veriyorum premium sahibi olan kişilerin sayısı artacak joymax neyine guveniyorda premium denen şeyi cıkartıyor anlamıyorum o kadar kaliteli bir serverları yokki sonunda serverların hepsi cokecek bizde kurtulacaz joymaxda acayip derecede yukleniyorlar oyuna dediğim gibi yakında ozelliklede bu yaz premium sahibi kişi sayısı haddinden fazla olacak mantıklıca duşunmek gerekirse bu oyunu en cok oynayanlar turkler ve turklerdende zaten calışan eli para goren kişiler şimdiden alır premiumunu vs sini yazın okullar kapanıyor ve silk roadın genel anlamda buyuk bitr boyutunu oluşturan yaş aralığıda 11-17 yaş aralığı yani okul cağındaki arkadaşlar.Okullar kapanınca ne olacak mutlaka 3 aylığına okullu arkadaşlar calışacak ve aldıkları ilk haftalık aylık ile de silk roaddan premium alacak benim goruşum bu yakında premiumda acayip bir patlama seziyorum haddinden fazla premium sahibi olan kişi olursa joymax ne yapacak acaba bekleyelim gorelim sizin bu konuda goruşlerinz neler __________________