Nukerde sword-spear tartışması noktayı koyalım
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Nukerde sword-spear tartışması noktayı koyalım
-
01-10-2019, 21:46:24Evet arkadaşlar bu gercekten cok merak edılen bi konu ben elimden geldiği kadar anlatmaya calışıcam yanlışlarım olursa arkadaşlar duzeltsin şimdi gelelim spearmı swordmu meselesine bi kere oncelikle şunu soyleyeyim hemen hemen her cardan kastım ama kasmaktan en cok zevk aldığım car nukerdi yani başlayan arklar icin kesinlikle tavsiye ederim. Kısaca Swordun ozelliklerini anlatayım Sword car kalakn kullanır bu yuzden avantajlı derseniz hemen size spearın block ratıo skilini gosteririm 60 saniyede bir doluyo fakat lvl ini yukseltınce gercekten cok işe yarıyo Swordun bana gore en buyuk avantajlarından biride skillerinin Nuker oldugunuz halde phy yide iyi vurmasıdır bunu şoyle acıklayayım. Ben carımı yeni kasmaya başladığımda 30 lvl ken kendi lvlimdeki moba nuke atınca cok az canı kalıyodu fakat Swordun 4 lu acılan ilk combosuyla vurduğum zaman tekta alıyodum.Yni bunu anlatmak istedim. Ayrıca swordda ileri lvllerdeki combolarda division ve blood gibi ozellikler var bunuda goz ardı edemeyiz.Birde kalkan defansını duşurup phy attack arttıran skili var. Gelelim speara ben şu an spear kasıyorum sworddum dondum nedenmi spear magical attagı en yuksek silah bu bir ikincizi hp veren sikili var bunu maxladığınızda 3800 hp veriyo ve ayrıca elınıze alacağınız +5 bir silahla cok rahat kendi lvlinizdeki bir mooba tek atıyosunuz.İnanılmaz dercede seri kasarsınız ben 1 Ayda 85 oldum hemde fll bota bırakmadan yaratıkları hızlı kestiğiniz icin drop oranı bir hayli fazla (alakası yok demesin hic kimse denedim giant ve party moobları icin) ve dull ve stun ozellikli skilleri hayli fazla ve tutma oranı %80 gerisini siz hesaplayın. daha ayrıntısı var ama elimden geldiği kadar anlatmaya calıştım nuker kascak arkadaşlara tek tavsiyem oncelikle farm yapım 500k kadar sonra Nuker+Spear bakın oyundan nasıl zevk alıyosunuz Eğer yardımcı olabilidiysem bir nebzede olsa rep++ şimdiden teşekkurler __________________