Boyle bir tabir var herkesin dilinde.

Yakın cevrem bilir hayvanlara karşı gram sempatim yoktur.Ancak nefretim de yoktur.Bana gore onların dunyaları ayrı, bizimki ayrı.Yani evcilleştirme amaclı yapılan hayvan beslemelere tamamen karşıyım.

Şimdi ben bunları duşunuyorum diye piskopat bir katil mi olmak zorundayım.İnsanlara olan sevgimi ben yorumlayamam, yakın cevreme duşer.Hic boşuna şoyleyim boyleyim havalarına girmeyeyim ama genel anlamda etrafımdaki herkese ılıman yaklaşmaya calışırım ve benim gozumle sevmeyenim olmamalı

Acıkcası ben bu sozun gercekliğine inanmıyorum."İnsanda bir hayvandır" gibi biyolojik kavramlarını bir kenara bırakıp hayvanlarla insanların yollarının ayrı olması gerektiğini duşunuyorum.Elbette ki bortu boceği engelleyemeyiz Ancak wiskas mamalarla şişirilen kediye verilen değerinin 100'de biri insana verilse belki birkac aile doyar.Yani acıkcası duşuncem şudur ki;

"Asıl hayvan sevgisini kalbine ne kadar cok aşılarsan, insan sevgisinde o kadar uzaklaşırsın."Canım,cicim, şekerim gibi konuşarak insan sevilmez.Muhtemelen burda herkes bana karşı cıkacaktır ama bunlar benim goruşlerim.

Sizinkileri alalım