forumda dolaşırken bazı arkadaşlarımın blueleri ve stonelerin ne olduğunu bilmediğini gordum ve bu yuzden bununla ilgili bilgilerimi sizler ile paylaşıyorum.. (eğer yanlış yerden acdıysam taşıyın lutfen...) Stone of focus:Atk rating duzenler Stone of int :butun itemlere int basar cok pahalı bir taştır Stone of str : butun itemlere str basar en pahalı taştır Stone of challenge:Silahın criticalını artırır veya azaltır (genellikle duşuruyo fena deilse crit basmanızı tavsiye etmem ) Stone of philosophy:Silahın mag atk'ını duzenler Stone of Courage:Silahın phy atkını duzenler... Stone of agility:Kalkanın br(Blocking ratiosunu)artırır veya azaltır.. Stone of fire:Yuzuklere veya kolyelere fire resistance basar Stone of fogs:yuzuklere veya kolyelere cold resistance basar Stone of air:Yuzuklere veya kolyelere lightning resistance basar Stone of Immunıty:yuzuklere veya kolyelere poison resistance basar Stone of Revival:yuzuklere veya kolyelere zombie resistance basar Stone of training:yuzuklerin veya kolyelerin phy ozeliklerini duzenler Stone of prayer:Yuzuklerin veya kolyelerin mag ozeliklerini duzenler Stone of Astral:İtemin +4den3 n sonra fail vermesi durumunda +4 de kalmasını sağlar Stone of immortal:silahın +5 den sonra fail vermemesini sağlar Stone of steady:basıldığı itemin durabilitynin duşme olasılığını nerdeyse yok eder.. Stone of Lucky:Silahın upgrade sansını cok fazla yukseltir pahalı bir taştır Stone of magic:ustluk,pantolon ve kafalığa mp ekler Stone of stamina:ustluk,pantolon ve kafalığa hp ekler.. Stone of flesh:zırhların phy defanslarını duzenler.. Stone of mind:Zırhların mag defanslarını duzenler... Stone of master:itemlerin durabilitys,ini duzenler.. Stone of dodging:İtemlerin parry ratiosunu duzenler Bazı stoneleri unuttum bilenler yazsın lutfen.. Hatırladığım zaman yazarım arkadaslar Sucu isan eylediysek affola.. Saygılar&Sevgiler.. __________________