Satılık 5 account!!!!(Birinde 3 char var)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık 5 account!!!!(Birinde 3 char var)
-
01-10-2019, 21:39:26Evet arkadaşlar malum okullar acıldı ve yine malum ailem kısıtlamalarmalar getiriyo.Bende mecbur oyundaki char'larımı satıyorum.Pek yuksek lvl'leri olmamasına rağmen hepsi icin cok uğraş verdim.5 ader accountu birden satıyorum.İcinde butun silahları kullanan adamlar vardı(okcu,kılıcc,mızrak) 1.Accountumda Alpste lvl 30 full str cold glaive char vardır.2 adet lvl 29 kurtu lvl 32+3 crit 9 glaive ve lvl 35+4 crit 7 glaive'i kasada bulunmaktadır.500k parası vardır.2 tane lvl 32+3 bow vardır(satıp kolayca paraya cevirebilirsiniz)5 weapon elixir+7 shield elizir+6 protector elixiri bulunmaktadadır.Guild'i ve friend listesi zengindir ayıptır solmesi[][]255 sp'si vardır.Cold'un 1.si maxlanmıştır.Benim en mukemmel charımdır diyelibilirim. Aynı accountda aege server'ında Arkadaşlar bu charımda skillleri karışık verdim kendisi okcudur.Lvl 25 guzel bir char Aynı accountda olympusta Buda benim nadide blade charımdır lvl 22 cold kullanmaktadır.Para ve item yonuden cok zengin olmasada sizi idare eder. Bunun yanında 4 account daha veriyorum onların lvl'leri max 25.Birinde sp farm yapılmış vs vs.Arkadaşlar bunların hepsini cok cuzi bir fiyata satmayı duşunuyorum.İsteyenler bana burdan pm atsınlar.Emin olun bu charları oyle 2 haftada filan yapamazsınız.Bunu soylmemin sebebi eminim bir arkadaş cıkıp "Ben bunları doğru bi planlamayla 1 gunde yaparım ne varki?"diyecek.Ama oyle değil aemin olun yapamazsınız.Charlarım bunlar fiyat onerilerinizi bekliyorum. __________________