Roc mountain anahtar gorevi resimli tam anlatım hatalı veya tahminen sağdan soldan uydurulmuş değil bir fiil yapılarak yaklaşık 5 saate hazırlanan full ve tam resimli anlatımlı gorev ilk once rock mountainde wintownda bulunan village chief bukra npc sine gidiyoruz village chief bukra radan test of village chief gorevini alıyoruz haritadaki yere geliyoruz aşağıdaki resime bakınız burdaki yaratıklardan tepesinde işaret olan paeders scout kesiyoruz ve onlardan 1 adet scout voucher duşuruyoruz zaten ilk kestiğimde cıktı bu item yani kolay cıkıyor aşağıdaki resim az daha ilerliyoruz resimdeki haritaya bakınız black eagle commander kesiyoruz burdanda 1 adet commander voucher duşuruyoruz buda ilk kestiğimde cıktı gorev itemleri duştukten sonra slave jabur ile konuşuyoruz bize slaves's lithography diye item veriyor şimdi tekrar wintownda bulunan village chief bukra npc sine gidiyoruz 1 inci gorev bitti ama daha roca giriş icin anahtar yok elimizde gorevlere devam 2 inci gorev icin gene wintownda bulunan village chief bukra dan preparation of meterial 1 gorevini alıyoruz wingtribe guardian kesiyoruz red spirint stone topluyoruz 5 tane wing tribe attacker kesiyoruz blue spirint stone topluyoruz 7 tane 7 tane blue spirint 5 tane spirint stone topladıktan sonra wintownda bulunan village chief bukra ya tekra gidiyoruz ve gorevi veriyoruz 2 inci gorevde bitti şimdi sıra 3 uncu gorevde şimdide preparation of material 2 gorevini alıyoruz bu gorevi alınca spirit essence diye bir taş veriyor bize hooo bu ne baya bi dolaşıcaz yandık baya uğraştırıcak bu gorev brain peak e gidiyoruz ve ordaki guardroky-brain yaratığından kesiyoruz (dikkat exp outo share partide olmanız lazım aynı gorevi alan başka birini bulunuz yada bu gorevi yapabilicek levede biriyle parti kurun ezik biriyle kurunca olmuyor yada taxi ye girincede olmuyor bu kısıma dikkat en garanti olan yol aynı gorevi alan biriyle exp outo share parti kurmanız yan yana olmanız şart değil partide olun yeter ) ben bunu zor kısımdan oğrendim malesef hic bir yerde exp outo share partide olun diye bi şey yazmıyordu bende kestim hepsini baktım bitmedi gorev bidaha partiyr girdim anca http://www.paradeposu.com/preparation-of-material-1-ve-2-roc-anahtar-gorevi-t406.html bitirebildim o yuzden resimlerde yaratıkları kestiğim halde hala on yazıyor her yaratığı kestiğinizde yaratık isminin yanında done yazıcak hepsini kestiğinizde ise gorev bitti diyicek bu kısımlar dikkat eye peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-eye yaratığından kesiyoruz heart peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-heart yaratığından kesiyoruz wing peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-wing yaratığından kesiyoruz claw peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-nail yaratığından kesiyoruz beak peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-beak yaratığından kesiyoruz tail peak e gidiyorsunuz ve oradaki guardroky-tail yaratığından kesiyoruz baya bi uğraştıkttan sonra nihayet gorevi bitirebildim şimdi tekrardan wintownda bulunan village chief bukra ya tekrar gidiyoruz ve gorevi veriyoruz gorevi verince nihayet roca giriş icin gereken anahtarı aldık key of bloodline isiml i anahtar ve bu gorevde bitti bunların yanında birde resimde gorduğunuz itemleri verdi diğer verilen 3 itemin resminide ekliyim aradan sarı itemin ismi Proof of alliance (recover) kırmızı itemin ismi proof of alliance (combat) yeşil olan itemin ismide proof of alliance (revival) verilen itemlerin roca girişle bir ilgileri yok buda başka bir gorev konusu battle commodities supply 3 gorevi ile ilgili itemler bunlar bu gorevi yapmaya niyetlenicekseniz itemleri saklayın evet yazının sonu herkeze iyi forumlar gorseller reklamlı ama detaylı bi anlatım goremedim forumda eğer sakıncası varsa reklamı resimlerin konuyu siliniz alıntıdır __________________