بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم İndex icinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek icin klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz.
sistem gereksinimleri merhaba yeni başladım Ya yardım Microsoft Visual C++ Runtime Library +rep Yabancılar Turklere cephe alıyor teleport sorunu gold dragon flag Ve Joymax Bombayı PatLattı Takas Silah ve Skill rehberi Yılbaşı Ağacı GEldii(Yılbaşı eventi ile ilgili herşey buraya) Benİmde Artik TUrklere Garezİm Var hangi server herkes guildinin yanında yazan ismi yassın BOle duşundurucu resimleri coq Seviorum! Patch Yapmıyor trade yaparken başımdan gecenler elementleri nasıl kullanacağım adamlara bak yaa ..... LVl 24 Sos Sword?* Runtime Error Hatasına Cozum !!! ROME serverinde yeni guild kuruluyor... Poseldon:"I hacked sro Database" Greece de soyuldum Guild Arıyorymm silkroad'a girememe rekorunuz ne kadar Ne Utanmazlar Var Yaaaa Trade Bug ? bugun ne oldu sro ya Tanışma Bolumu Event Gerİ Geldİ GOzUmUz Aydin:d Atasozlerinin silkroada uyarlanmıs halı Pvp Taktikleri Artık Butun Sorularınızı Yeni Başlayan Bolumunden Sorunuz(Duyuru) SRO Bolum Kuralları(Bakmadan Konu Acmayın) Ve TaklaMakan Opened.... sro ya gunde ortalama kac saat ayırıyorsunuz? Kimler hangi buyuye ağırlık veriyor_? Alps De 3 Lvl Guild Fos (Kore) Silkroad anakonu Cevİrİ Yaparmisiniz? Spartada botlardan miydem bulandı Monster Summon Scroll Hakkında Bilgi ? +700 rep silkroad yuklemedde sorun! +1137rep certificate of reverse return(scroll)ne işe yarıo Event uzatıldı... Lvl 50 Oldum Yardim Lutfen Sparta'da lvl 2 Guild __DEHSET__ Cinsiyet değişimi(danışma) oyunun kralı ????? Oynarken Takilip Kaliyo Yardiim neden hep dc veriyor??? Sro TUrkİyeye HoŞgeldİnİz.... beyler silkroadın rip li dosyası olan varmı ? Akşamları Silkroad`a giremiyorum neden ? girmio girmio girmiooooooooooo Yeni Server Eldorado Yardımlarınızı Bekliyorum okcular hakkında bu oyunu verebilir misiniz??? ewent miş puffff Event Bİttİ Mİ ?? Bot programı olan Silahlar (alırken dikkat edilmesi gerekenler) Sro nedir? Hacklenmeye Karşı Onlemler Tum Skiller Archer yapılandırma Oyuna neden giremiyorum?(once burayı okuyun) Guild Yardım Lutfen surpriz!!!!!! Block'lanan kullanıcılar hakkında bilgi 21.11.2006 upgrade SiLk aLınıyor. Ama parayLa GoLd aLınabiLiyor mu ?? runtime eror hatasına kesın cozum Yer Red Sea Guild DraGonLanCeR Birkac Soru Karakter Yapılandırma&Meslekler Stat Pointler Nasıl sıfırlanır? Sos-Som-Sosun kimin ne kadar parası var? full str ve full ınt. İsyutareu olmaz artık dedirti Kıyafetler hakkında Oto Vurus son server hangisi ? Kota Problemi (acil yardımmmm) arkadaşlar rica etsem elinde olan varsa buraya santa set resmi koyabilirmi Run time error BUyUk Salaklik lvl'e gore nasıl alcemy yapılır bukadar da olmaz.. Thanksgiving Event Notice(Guncellendi: 21.11.2006) bu kurdu aldığımız zaman bunun bi suresi warmı İtem Hakkında hangi meslek ?? Pk Nasıl Yapılır(Resimli Anlatım) SRO Hakkında Sorular(Sabit Konular Haric) uyelik alamıyorum bi yardımcı olun:S yaw bu adama nolmuş boyle Tabletlerle İlgİlİ Soru Silkroad Hakkında Bilinmesi Gereken Herşey(Alıntıdır) Ya bune be allah askına Serverlara girilmio darkness status Otomatİk Pot İle İlgİlİ Bİ Soru yardım internet bağlantısı Lutfen Yardım skill hakkında dier charımdaki parayı dierine nası aktarırım Sİlk İle İlgİlİ Bİ Soru Tİbette Full Str Glavie///blade Satilik Istanbul ICi ozur diliyorum... Merak edıyorum kıyafetler hakkında yardım lutfen Bu ne bicim manygang? bir bakın kervancılıkla ilgili bi soru fire da 2. kısımda aclan kalkan buyusu ne işe yarıo Sansa Bak... noluyo yaaa? Sro Bolumumuzu Genişletelim Ne Kadar SilkRoad Online biliyorsunuz? Stalldaki oyuncuyu dc etmek (kcuk bir acık ) Buyuk bir bug (dc yapıyor) ltfen herkez dikkat etsin... mujde serverlar genişletildi(galiba) mujde serverlar genişletildi(galiba) Para kasma yontemleri? sp hesap hakinası Silkroada eklenti (İstanbul) 9th & 10th Degree Items seal of(star,moon,sun) Gm Gargamel GerCek Resmİ Acil yardım... +11 shield nasıl parlar..? bu nasıl bir yaratıktır bir tiger hikayesi buyrun arkadaşlar +9 check diyor server lerin durumuna tıklıyorum ama almıyor??? item upgrade hakkında.. yardım lutfen arkadaşlar Bu sorun sadece bende mi var skill ile ilgili yandım LUtfen Yardim Europe Test Server Download ve Kayıt - FOS Guild e gırmek ıstıorumm ya arklar oyunda okcu yum ok um yok Fos İtem uprage Yeter Artık.... Modların Dikkatine Yardim LUtfen Skİll Hakkinda Yardım...(şifre dğiştirme) acc alamıyorum yardım pls bir mesaj veriyor ama anlamadım ... En sexy yaratık Sro Download Benİm Yerİmde Olsaniz Ne Yapardiniz Oyuna yeni başladım karakter yapılandırma hakkında birkac soru KasperSky SiLkroad'a VİRUS Diyor !?!! :@ Yardım PLS Run Time Error Kesin Cozum!! İcerde lutfen acc ReZzEr kuLLanMak Herkes kastıgı char hakkında bilgi versin..!!!! Silk Road 0nline Joymax ne yapmaya calışıyor neden akılanmıyor??? Sparta Oyuna kısa surede az dc ile girmek mi sitiyorsun bence oku Dun gorduğum ve tum umutlarımın yıkan olay!!! [RedSea] Endless Guildi lvl 4 TURK TELEKOM DNS DEĞİŞİKLİĞİ - Onemli Silkroad a en cok benzeyen oyun hangisi??? silkroadı botla oynayanları protesto edelim gidip bots online oynasınlar. gorev yardım slikroan da neden serverler yoq ? Sonunda SilkRoad'a tekrar geri dondum Silk=? eveeet event bitti bize getirilerini bu konu altında yazalım Bu kadar iyi niyet olmaz troyda takas ALMAK icin char HaramileR - Alps Yeni BaşlayanLar... Ya Millet Şu SRO ya Girmenin Katakulliden Bi Yolu Yokmu Guild de kaldım bu kım yaa :@ Oasİs Te Satilik Char sizce en kullanı$lı character hangisi? Yardım... hay ben bu oyunun Tuzak... kurt maymun&sincap kullanma rehberi Beyler Buda Neyİn Nesİ Resİm Koydum Bİ Bakin.. Alpste Satılık Char Ankara lvl55 serverlara gıremıyorum bır yardım kalabalıkmıs 100 milyon plzz yardımmm oyuna giremiorumm yardımmm arkadaşlar yardımcı olurmusuz????? oyuna giremiorum Kendi Serverinizi Kurun ! Event Puhahahha !!! (joymaxın gercek yuzu) Item Mall Wolf .::Arkadaşlar sizi dolandırmaya calışanları,hile yapanları buraya yazalım lutfen::.. oyuna gıremıom yardıım botlar nereye şikayet ediliyo????? oyuna yeni başladım :S yardım lazım! Prem in getirileri Takas.. Oasis Troya Karsi... Oasis deki lvl 70 Elveda Sro...Ayrıca Ayrılanlarda Buraya Yazsın.. elinde sosun olan varmı bende vardı bitane sattım ya yıne soyuldum elinde som ve sosun kutusu resmi olan war mı? Rome'da SOS Ne Kadar Eder? ayıbın kanıtı:bot kullanımı flash animasyon RunTime Eroor hatası kesin cozum istiyorum Bu Hataneya COzene + Rep Oyunu ACarken Hep Bu Hata 70 level str char aranıyor 70 level str char aranıyor 70 level str char aranıyor Bugun Başımızdan Gecen Bir Olayı AEGE Serverinde oynayanlar! ya arklar bnm simdi kafam karisti!!! yardımm.. lvl 30 da cıkan bu gorev nedir(gorev listesinde yok.) Sİlkroad Sorununu COzdUm eventte cok buyuk hata-exp puanı arttı;sp sabit kaldı. soruuuuuuuunnnn!!!!!! bu oyuna girmek bu kadar mi zorlasti Patlamaya Hazır Bomba Gibiyim Bu Ne Yaw Kredi Kartı Olmadan Silk Almak Mumkunmu? yaw giremiom.. patch yuzunden mi??? yeni baslıcam bilgi? anlamama ama updateye rağmen bot yapılmış olabilir mi?