TG ile Roportaj:D:D:D
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- TG ile Roportaj:D:D:D
-
01-10-2019, 20:49:58Valla bi sozum vardı. TG'ykle roportaj yazıcaktım Yazdım Umarım beğenirsiniz Kısa bi roportaj ama olsun Yeni şeyler aklıma gelirse yazarım Kısaltmalar F: FireGlavie TG: TigerGirl F: S.A bacım TG: A.S dost. F: Birkac soru sormak istiyorum zamanınız varsa TG: Sor zaten daha doğmama daha 1 saat var. F: Hayat hikayenizi anlatır mısınız???? TG: Tabiki. Bakın şimdi benim babam eskiden kervancıydı. Bigun 3 yıldız JG-DW yapıyoduk. Onumuze bi thief team cıktı. Levelleri yanılmıyosam 50+ yıdı. Babamı kestiler. Babam yattı bu sırada white tiger ların ordaydık. Bende kactım. Bi kale buldum ve oraya saklandım. Bikac dk gecti filan ben dışarı cıktım. Babamı resliyip kervana devam edicektik. Ama babamın yattığı yere gidince babam orda yoktu. Mallarda ortada yoktu. Size bi sır veriyim ben Full int spearcıydım. Bende uzuntuden ne yapacağımı şaşırdım. Gidip white tigerlara sığındım. Sonra 1 yavru tigerla tanıştım. Cok iyi dost olduk ve bir karar verdik... İlerde LvL 20 olunca birleşip thieflara saldırcaktık. LvL 20 olunca zamanla işler cıvıdı millette bana saldırmaya başladı. Boylece unique bir canavar sayıldım. F: Cok duygulandım. Yani asıl amacınız thieflardan intikam almaktı ama sonradan değişti... TG: evet aynen oyle. F: Peki babanıza ne oldu??? TG: Valla babam ya reslenip malları DW ye ulaşırdı yada oldu bidahada canlanmadı. F: Hala babanızı bulabileceğinizden umidiniz var mı??? TG: Artık bi umidim yok. Bunca yıldan sonra hic arayıp sormadı bile beni Allah bilir lvl 80 olmuş ve GM olmuştur. Neyse doğmama az kaldı. Daha kalmak isterdim sorularınıza doyum olmuyo ama doğacağım yeri secmem gerek. F: OK. sorularımı cevapladığınız icin saolun. Bidahaki goruşmemizde savaşmak uzere... Kib TG: Ok sende kib goruşuruz elbet bir gun... Babamı aramaktan vazgecmicem... F: İnşallah. BB TG: BB __________________