Arkadaşlar devamlı lag olunca oyun sahiplerine kufretmeye başlıyoruz fakat coğu zaman sorun bundan dolayı kaynaklanmıyor, Devamlı TR sınırları icerisinde lag olabilir bir kafe sahibi olduğum icin bu benimde canımı sıkıyordu fakat cozumu buldum size soyleyeyim. Şu an cafemde ve evimde lag 0 denecek kadar yok. Herşey PPPoA ve PPPoE den kaynaklanmaktadır. TTKOM son DNS guncellemelerinde farklı durumlar ortaya cıkmıştır. Oysaki biz devamlı PPPoE ile Bağlantıyı kullanmaktayız. Lan Modemler icin;PPPoA secinizz..[IMG]http://img140.**************/img140/4623/untitled1jo1vs4.gif[/IMG] Yapmanız gereken sadece default olarak PPPoA Secmek, benim modemim bu şekilde olduğu icin ornek olarak bunu verdim kendi modemlerinizde bunu yapmanız cok kolay. ADSL Modemler icin; Kurulum anında yine bahsettiğim ayarı sececeksiniz. İnanın tertemiz fıstık gibi bir lagsız oyuna sahibim ama salı gunleri update olduğu icin lag olabilir. NOT: Bazı bolgelerde PPPoA aktif olmayabilir. NOT 2 : Problemli ve post kasmak isteyen arkadaşlarım lutfen abuk zubuk yorumlar yapmasın. NOT 3 : Yapacağınız yanlış bir ayardan sorumlu değilim. NOT 4 : Toplam 3 kafede ve 6-7 kişisel pc de denenmiştir sorun yok Kolay gelsin... ALINTI... __________________