Arkadaşlar, bugun okula gitmeden once charımı taxıye bırakacaktım.Fakat taxı parasını odemeden kasacak adam DC oldu.Sonra bir bot bana ex paylaşımlı bir pt attı.Haliyle bende milli piyango olarak gorup kabul ettim.Okula gitim bayağı kasılmıştır dedim.Eve geldim ve karakterimin 45 lv olduğunu ve DC aldığını gordum.Neyse dedim sağlık olsun yarın bir daha bırakırım dedin.Oyuna girdim, ID PW mi girdim ve o dehşet verici goruntuyu Gordum: Alıntı:
İLLEGAL PROGRAM KULLANIMINDAN 7 GUN BANLANDI
Oyunun bir yanlışı vardı.Hic bir illegal program kullanmıyordum.Botla Partiye girdiğimden dolayı olsa gerek dedim.Neyse dedim okan, takma kafana.Başka bir karakterle girdim.Birde ne goreyim? Aynı BOT, AYNI YERDE BANA PARTİ İSTEĞİ YOLLADI! Ve o an şok oldum.İllegal programı acan bot, banı yiyen benim karakterim! Ustelik bu kadarlada sınırlı değil.Bu olaydan once [Karakterime daha once 200m cekmiştim, atcı stall yoluyla] o paranın 90 m'ni harcadım.1 hafta sonra carımı Tum parası alınmış Jangan Bankasının onunde buldum.Ama sadece paraya dokunulmuş.Soslarım bırakılmış... İŞTE ARKADAŞLAR ŞU ANDA 1 HAFTA ONCE ACTIĞIM CARIMIN 1 HAFTADA BAŞINA GELENLER.O BANLAMANIN SEBEBİNİN İSE PREMİUMLU OLMAM DİYE DUŞUNMEKTEYİM.PREMİUMUMUN 1 HAFTASI CEZA YUZUNDEN GİTMİŞ OLACAK.... Bu Başıma Gelen Olaylar Sadece 1 Hafta İcinde Olmuş ve Tamamıyla Gercektir, ve bu olanlarının hepsinin Joymaxın hatası değil bilinclı yaptırımı olarak gormekteyim... Karakter Adı: 0ttoman_Lord Seviye: 45 Lv Server: Iris Full Str 2H Warrior __________________