REASEA (server) TURKLER LUTFEN BİRLİK OLALIM
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- REASEA (server) TURKLER LUTFEN BİRLİK OLALIM
-
01-10-2019, 20:44:53Cok Turk var ama kimse kimseyi tutmuyor hatta soyuyor tamam bu bir oyun ama bırakalım yabancıyı kendi soydaşlarımız kufurdu hırsızlıktı dolandırıcılıktı gidiyor.....Kim slm verse ya borc istiyor yada bişiler işte kıramayıp veriyosun bidaha tanımıyo ...adam yatmış kaldırıyosun ne teşekkur ne bi laf.....ama ben vazgecmicem elimden geldiğince turkleri birlik yapacam ama adam gibi adamları lutfen yuksek lvl arkadaşlar guzel bi guıld acın veya varsa cağrı yapın birlik olalım ve kufur baz dilenci ve işe yaramaz ukala adamları silelim .. Ornekler ; dun dowhan da sıkışmış 3 arkadaşa yardımcı oldum (para istediler)bende kervan yapın hunteriniz olayım dedim (mesleğim olmadığı halde)ve goturdum.birazda olsa para kazandılar yani bu bir oyun..şimdi arkadaş olduk .. onemli olanda bu.oyunun guzelliği amacı bu.yardımlaşma (ama dilenme diil) tam tersi gorevimi yaparken yanlışlıkla item ve iksirim duşmuş benden duştuğunu gorduğu halde adam bana vermedi (bunu yapan bir turk)ne oldu şimdi dunyalar onun oldu..aynısı yabancı birinle oldu yaaa şaştım kaldım adam yere attı ve al dedi ama şu an beraber kasıp partiler yapıyoruz ..yani anlatmak istediğim lutfen birbirimize yardımcı olup kıskandıralım herkesi.. BOLE OLURSA SUPER OLACAK KANIMCA Tr_yuko_Tr 37lvl Full İnt __________________