Arkadaslar lutfen google ye item mall itemleri yazın bakın hepsi aynı noktası noktasına herkez alıntı yapıyo 1 tane bile farklı bir bilgi bulamassınız ve bu bilgiler yanlıs ornegin; oyuna yeni basladıgımda silk almıstım ve %100 exp ticket alcaktım dedim bi bakayım zararlı cıkmayayım baktım ve aynen soyle yazıyor '24 saat boyunca exp inizi %100 artırır' dedimki iyimis alim dedim kullandım 3 saat sonra kapandı. sonradan birine sordum oyle anladım gercegi.bir baska ornek; charımın skillerini duzeltmek istiyodum daha kolay bir yolu varmıdır acaba diyip yine googleden item mall a baktım ve skill edit potionu gordum.ve bunu acıklamasında da soyle yazıyordu 'Sizin istediğiniz skillerinizi resetleyerek %100 sp geri kazanımı sağlar' alayım dedim 5 skilimi sıfırlarım dedim.ve bununda yanlıs oldugunu gordum skill resetlemiyor istediginiz skili 5 level assagı cekiyormus 28 silk de bosa gitti.iste alıntı yapmanın kotulugu biri yazıyo dogru mu yanlıs mı olup olmadıgına bakmadan alıntı yapıyolar boyle bise varmı arkadaslar ya yorum sizin... __________________