baktım bununla ilgili konu bulmadım bende diğer arkadaşlara yardımcı olsun diye acıklamak istedim.hatam varsa kusura kalmayın şimdiden. silah alırken ben ilk once silahın sos olmasına dikkat ederim, biraz sıkarım kendimi trade falan yapar bir sure para biriktiririm.oda olmadı iyi bir blue silah almaya bakarım. silahta + str ve + int olması cok onemli bence.ozelliklede nuker iseniz her str altın değerinde oluyor.yada strciler icin int. ayrıca silahın critical da cok onemli en azından 8-9 olmalı.phy yada magical damageler asağı yukarı aynı oluyor aynı tur silahlarda zaten. eğer alacağınız silahın bluelarını guzel secerseniz yaratıkları daha kolay oldurur ve daha kolay level atlarsınız.kesinlikle; silah silahtır ne fark edecek demeyin. ama tutupta her levelde silah değiştirmenin anlamıda yok.paranız olduğunda + basabilirsiniz sialaha. orneğin ben 30 levelim ama hala 24+3 sos glavie kullanıyorum cokta memnunum silahtan. 32 level olduğumda ise 32+ sos bakcam yine.uzun bir surede onu kullanırım.boylece cok para harcamıyorum silaha. benim kadar uzun sure olmasada aldığınız silahı en az4-5 level kullanın bence. yani 24 levelken 26 olduğunuzda gidip yeni silah aramak cokta mantıklı değil bence. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. __________________