5 yıldız Trade 2...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 5 yıldız Trade 2...
-
01-10-2019, 20:36:52bu sefer daha maceralıydı hasılat azdı oburkunden ama superdi...hikaye tarzında anlatmaya baslayayım.. cok heyecanlı bir sekilde bordoyurek in gel kervan yapalım demesiyle malları yukledim; sonra yola koyulduk; yanımda bir arkadas daha vardı thieflerimiz cıkınca dehset vuruyorlardı ama en cok zararı o gormus olmalı leveli 36 idi heralde benimkiler ona sert cakmıstır uzuldum doğrusu; sonra ravineden gecerken bir adam etrafımızda gezmeye basladı 52 ustu bir adamdı yani bordoyurek in tam indirebileceği turden ama oda ne 72(yusuf abinin dedigine gore) bir adam belirdi ve thieflik giydi o sırada 52 ustu adamda giydi ve berzerker kullanarak daldılar bunlar ve bordoyurek olu bu olaya yorumu Yusuf abi; lag vardı sonra bordo abi bir ıslık otturdu ve oO_NuKe_Oo 20sn icinde partiye girdi ve sonra hep beraber oraya gittik ben malları aldım ama 3 yıldız kalmıs gormeliydiniz oO_NuKe_Oo yu goren baska bir thief (benim kervanıma dalan) sonradan tabi nasıl kacmaya basladı ss alamadım o anda; ve bitti bir kervan macerasının daha sonuna geldik bir dahaki kervanda gorusmek uzere buda hatıra resmi; __________________