İlkokul,Lise,Universite.. Nasıl gecti? Benim okul yıllarım hep kotu gecti.Ben ilkokulda cok icime kapanık biriydim.Hatta 2.sınıfa giderken sınıf hocamız annemi cağırmıştı. anneme ailede sorunlarınız mı var demiş. Sorun yoktu ama ben boyleydim. Utangac biriydim başımı bile kaldırmaya utanırım, oğretmenlerin yuzune bakmaya.Sınıf oğretmenimiz gelip başımı kaldırırdı(cok utangacmışım ya ).Merak ettiğim acaba insanın yaratılışında mı boyle? Neyse Orta okul yıllarında ise yeni bir başlangıc yapmak istedim ama rezillikler ust uste geliyordu.Matematik oğretmeni soruyu yapamadım diye
benle dalga gecmişti, sınıfta herkes bana guluyodu iyice icime kapanmıştım.Dun gibi hatırlarım cok ağlamıştım eve gidince..Biraz sıkıntılı ilkokul yılları gecirdim; İce kapanık ve utangac.Lise yıllarında'da yeni bir başlangıc ve arkadaş ortamı istiyordum.Meslek lisesi tercih ettim. Lise1'de sınıfımı cok seviyordum, arkadaş ortamıda yapmıştım.Lise2'de bolum sectik ve arkadaşlarımdan koptum. Yeni bir sınıftayım..Meslek lisesinden bişey olmayacağını gec farkettim. Duz liseye gecmeliyim demiştim.. Ama ne kadar cabalasamda boş..Hic arkadaşım yok sınıfta.. Yok dediysem varda konuşulacak insanlar değil.Bişey soylesen diğer gun sınıfta herkese yayarlar.Dakka bir dovuşerler,cocuksu insanlar yaşları 16,17 halen cocuklar.ondan kafa dengim değildiler. Lise3'e gidiyorum şimdi. Lise3'de bitti nerdeyse. Gelecek sene lise'de bitiyor.Ama aklımda buyuk bir soru işareti.. Neden guzel gecmedi bu yıllar.Neden utangactım ve icime kapanıktım daha 1,2.sınıfta.. Bunları neden yazdın derseniz icimi dokmek istedim belki yıllar sonra bakınca huzunlerim Sizde yazabilirsiniz okul hayatınızı..