başımdan gecen kandırılma hikayeleri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- başımdan gecen kandırılma hikayeleri
-
01-10-2019, 20:30:40arkadaşlar ilk başlarda cok kopek istiyordum 320 k topladım bir adam geldi dedi işte sana kopek alacam 50 can al dedi bana kan verdi ama 100 golda olan kan 320 k mı aldı gitti bana dedi seni kandırdım paranı vermicem dedi cok uzuldum bu 1. hikayem 2. hikayem:Şimdi kopek aldım adam dedi ki sana 280 k verecem allah ustune yemin ederim kopeğini 5. dk kullanıp geri vericem dedi bende tamam dedim guvendim adam aldı bir daha vermedi offf ne kadar uğraşmıştım bir bilseniz 3. hikayem:adam dedi bir item at sos olacak veya kopek bende tamam dedim gittim attım adam parti ayarından kendine aldı gitti hemde en iyi silahımı 4. hikayem:Bunda da adam bana kopek verdi 27 lvl kopek birisi 9550 k ya aldı 27 lvli geri verecem dedi sonra vermedi bende diğer arkadaşıma biraz kullanıp geri vericem demiştim adam dolandırdı ya yine veremedim offffffffffffffffff şu anda eldorado(new) serverinde 21 lvl charımla dolaşıyorum kopeğim filanda yok item de yok bir ustum giyinik o kadar 70 k da var sadece ne yapacam ben benim char hakkında goruşlerinizi bekliyorumm __________________