size 2 tane bilgi vereceğim umarımişinize yarar : 1) Oyunda her bolumde 4 skill olduğunu sanan arkdaşlar oyle değil tmm aa lamayın paniğe gerek yok oyunda ki her skill grubunun yani fire,force,pacheon vs. gibi hepsinde 4 ten fazla skill var bunları acmanın yoluda istediğiniz bir skill grubuna tıklayın mousenin ortasındaki tekerleği aşşağı doğru cevirin ve şaşırın 2) Oyuna girmek icin bi taktik arıodum ve tesaduf sonucu bi arkadaşımızın yazdıı gibi 10 sn sonra connecte basim dedim ama 10sn dolmadan ve ben connect demeden girdi peki bu nasıl oldu anlatiim o harflerle sayılar cıkıoya onları yazdıktan sonra zaten connectlio kendisi o denerken sizde basınca kısa devere gorevi goruo ve sizi oyundan atıo girebilmek icin anlatacağım şeyi deneyin en fazla 5. deneyişinizde oyundasınız emin olun ama ben rome ye hep ikincide giriom serveri secip id niz ve parolanızı yazın sonra hic durmadan connect dein cıkan ekrandakileri doğru bir şekilde girin ve kendi haline bırakın dc verince aynı işlemleri tekrar uygulayın saygılar ! bide arkadaşlar emeğe hic saygı yok ben bunu size oğrettim bu sayede herkez oyuna girebilecek onun icin server iyice tıkanacak oğretmeyedebilirdim onun icin lutfen replerinizi esirgemeyin rica ediyorum he aklıma gelmişken şunuda soliim bowun 5. skilli bowunuzun lighting şeklinde yanmasını sağlıyo yani elinizdeki ok parlıyo o skillde lwl 19 skilli bunu da solim __________________