herkez charının calınmasından yakınıyor size başımdan gecen bir olayı ve bilgilerimi anlatıyım : arkadaşlar ben knight online de soyuldum bunun uzerine mallarımı kurtarmak icin hack uzerinde baya kapsamlı bi calışma yaptım hatta şoyleki 2 yıl boyunca knighte hic girmedim 7/24 hack sitelerinde dolaştım 2 yıl boyunca topladığım korunma bilgilerini ve oyunun acığını size anlatıcam ama hacklemeyi değil hacklenmemeyi bu arada hacklenince sakın bana charımı geri alırmısın diye gelmeyin cunku bu işleri bıraktım hırsızlıktan farkı yok kendi eden kendi bulur ben bu uyarıları yazıyorum uymayıpta hacklenirseniz bi daha soluorum pm atmayın !.. yazıya başlamadan once bi kac lafım daha olacak hic lamer fln yazmayın cunku 2 yıl boyunca sadece account hack calıştım sorsanız web sitesi hackleyemem onun icin yane kendini beğenmiş artist tarsı şeyler yazmayın darılırım hee bide daha once verildimi die araştırdım bulamadım belki kucuk ayrıntılar gozumden kacmış olabilir ama lutfen aşşağıdakileri dikkate alın ve 10 kere verildi yazmayın başlıyorum: 1) ID nizi saklı tutun ( bu cok onemli ) silk satılır diyip hackleyebilirler eğer oyun ici parayla silk satan biri varsa cok guvenseniz bile almayın hem oyun paranızı cebine indirir ( oyun parası ) hemde id nizi oğrenmiş olur ! 2) Eğer şifrenizi msn adresinize aldıysanız msnizi tanımadığınız birine muhabbet etmek amacıyla vermeyin hotmail en rahat kırılan mail sunucusudur ve şifremi unuttum diyerek caldıkları mailinize şifrenizi yollatıp bi gsel deiştirirler 3) Echange yapmayın ! Buna inanmıodum ama araştırdım ve denedim oluomuş sakın exchange yapmayın işinizi stalla gorun ! 4) Bazı uyanıklar size anket yapcaz tarzı şeylerle sorular sorarlar o sorular arasında gizli sorunuzda olur bi bakarsınız gizli sorunuzun cevabını vermişsiniz 5) Sakın ama sakın tanımadığınız kişilerden dosya almayın anlamayanlar olabilir mesela msnden resim fln atanlardan almayın icinde trojan yada keylogger olabilir alsanız bile virus taratmadan acmayın ! ve bilmediğiniz dosyaları indirmeyin ve gene taratmadan acmayın ! 6) Babanıza bile guvenmeyin ( cok ciddiyim ) 7) Daima uyanık olun Herkeze İyi Oyunlar !.. __________________