Dikkat ediyorum artık silkroad online a gunduz vakitleri girmek bir eziyet haline geldi yok yeni images patchler atmalar falan saatlerce uğraşıp giremeyenler biliyorum hadi girdiniz diyelim lag var hemde muthiş bir lag oynayamıyorsunuz parayla satın aldığınız ticketlerınız yanıyor sincaplarınız boşu boşuna gidiyor opyundan aniden dc yiyebiliyorsunuz ??? hatalarıyla karşılaşıyorsunuz oyun icerisinde ve izlenimime gore en cok turklerin yaptığı ********likler bot kullanımı yok 2 haftalık serevrda lvl 70+ adamlar falanda filada carta curtta yani anlıyacağınız Joymax bu oyunun bokunu cıakrttı arkadaşlar artık oynayasım bile gelmiyor giremiyorumki zaten oynayabileyim ben size olacakları soliyeyim ya bu oyun boyle devam edecek ve sizde artık yeter deyip cıkacak kendinize yeni daha zevkli lagsız dc siz bir oyun bulacaksınız yada Joymax buna son noktayı koyup KO gibi paralı uyelik olayı getirecek cunku bu lagın bu dc olaylarının onune gecebilmek başka turlu mumkun değil Joymax insanları kendisi zaten illegal yola teşvik ediyor oyun icerisinde binlerce bot var hic birine bi bok olmuyor joymax işin parasının sevdasına duşmuş ben wow oynuyorum ve sadece kufur yuzunden billizard 128.000 acc banlıyor ki 128acc sroda toplamda yoktur ki bu oyun heray odemesi olan bir oyundur ole bot mot para alışverişleri falan hic affı yok... Ve benim şahsi duşuncem sroda artık paralı uyelik olmalı bu gerekli yoksa bu oyun biter geleceği icin olmalı ki olacakta unutmadıysanız KO da WoW da bir zamanlar ucretsizdi..... Saygılar Bizden.. __________________