Bu ne bicim hile ? ! ? İşin keyfini kacırdılar :(
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Bu ne bicim hile ? ! ? İşin keyfini kacırdılar :(
-
01-10-2019, 19:58:24Ya varya nefret ediorum şu hile yapanlardan ve yapmaya calışanlardan...Her zaman olan şey yine oldu: aga 100 k ya kurt ister misin dedi adamın teki.Ben hile yapcaanı duşundum isterim dedim koydum 100 k yı takas a adam da kurdu koydu sora bana dedi ki : laga bakma confirm e hep tıkla (aklı sıra ben hep confirm e basarken kurdu ordan alcak bedavadan 100 kyı kazanmış olcak) yaptım ama confirm e hic basmadım 1 kez bastım approve ye basmadım ole durduk adam a saydırdım kufurleri tabi uzulduum de ... Neyse konu bu değil adam geldi (Server:Tibet) bowmen_murat die biri kılıcını at tekrar al silahına +7 basalım dedim hile yapıcağını duşundum yine adama dedim ki hile yapıcan biliorum dedim.Adam bak gorrsun dedi gitti teeee uzağa party e almıştı cok uzakta oturdu at silahını tekrar al dedi..Şaşırdım.Dedim bu şekilde nası hile yapcak ? sincabını varsa ve cıkarsa ben alana kadar yetişemez die tmm dedim hemen attım aldım bi baktım silah yok... adam iyi akşamlar dedi gitti sinirden catladım.E şimdi nası yaptı ? sordum cwp vermedi biliosanız lutfen yardım edin ve bu hileyi nerden bulmuş ?????? __________________