Karakter Duzenlemesindeki Sorularım..
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Karakter Duzenlemesindeki Sorularım..
-
01-10-2019, 19:56:48Arkadaşlar oncelikle hepinizden ozur diliyorum bir tekrar başlığı gibi oldu. Fakat yaklaşık 1 haftadır forumTR icindeki her başlığı teker teker okudum. İlk yaptıgım hata full int archer a yapılan ovgulere dayanarak actığım chardı. fakat sonrasında f.i.a. ların mvp de ustun oldugunu , pvp de ise kotu olduklarını oğrendim. Halen sp farming e dewam ettiğim bir charım war lvl 12. lvl 15 e kadar 2 int 1 str gidip str acıgını kapatmayı duşundum. Fakat mastery lvl ım 7. pachern ve cold olmak uzere. mastery lvlı 5 te tutmayıp 7 yapmam farming acısından hataydı sanırım farkındayım.Bu karakterimi full int sword e donuşturmeri planlıyorum. fakat halen aklımda soru işaretleri var. 20. lvlda splerimin %80 ini alarak bu donuşumu gercekleştirmek istiyorum.Full int sword doğru bir secimmi ? Daha once oynadıgım online oyunlara benzemediği icin sistemi biraz yadırgıyorum ve ikilemde kalıyorum. Cumlelerim biraz karışık olduysa ozur dilerim. Fakat bu konuda bilgili ve tecrubeli oyuncular derdimi anlayacaklardır. cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler.. __________________