Silkroad'a Giriş Yontemi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silkroad'a Giriş Yontemi
-
01-10-2019, 19:55:33Merhaba arkadaşlar, oncelikle şunu soyleyeyim size soyleyeceklerim kesinlikle mahallede 3 tur atın 2 kere zıplayın etrafınızda 1 tur donun tıklayın kesin giriyor tarzında birşeyler değil Silkroad'u actık. Oncelikle başlat menusunde calıştıra tıklıyoruz ve "cmd" yazıyoruz, karşımıza komut istemi cıkıyor ve oraya "netstat -n" yazıyoruz (arada boşluk var), bu sayede ip adresimizle bağlı olduğumuz portları gorebiliyoruz Tam olarak nedenini bilmiyorum ama, resimde altı kırmızı cizili portu adresinde (sonu 15779 olan), altı zeytin yeşili cizili olan sayı her denememizde 28 29 yada 30 olur. Belki sadece denk geldi ama şu ana kadar 30 olduğunda daha fazla deneme yaptığını gordum, 20 saniyede bir değil 7-8 saniyede bir denediğini farkettim Portların kalabalık değil de rahat olmasından kaynaklanana bir durum olduğunu soyledi arkadaşım, birkac araştırma yaptık ve bulduğumuz acıklamalar da bunu doğruladı Sonucta id pw yazıp tıkladığınızda listede sıraya alınıyorsunuz ve bu sırada ne kadar cok deneme yaparsanız giriş şansınız o kadar artıyor (asla %100 olamaz yani ), bu sayının 30 olması yaptığınız deneme sayısını artırıyor Eğer resimdeki gibi kısa ve oz değil de cok fazla port gelirse, yine sonu 15779 lu portu bulup bakıyoruz Soylediğim gibi denk gelmiş de olabilir ancak şu ana kadar bir terslik olmadı, her seferinde daha cok denedi ve kolayca da girdim. Bu nedenle ben yaptım olmadı diyenler olabilir Bu yontem kesinlikle silkroada girmenizi sağlayacak bir yontem değildir uygulasanız bile giriş surenin kısalmayabilir bunu unutmayın, ancak şu da bir gercek ki net ağınızdaki ip adresiniz uzerinden bağlı olduğunuz portlarınız ne kadar rahatsa, bu giriş cıkışları ne kadar kolay yapabiliyorsanız, internet bağlantınız o kadar geniş bir yol uzerinden rahatca seyrediyor demektir, ki bu da birim zamanda yaptığınız deneme sayısını artırarak giriş ihtimalinizi artırır Şunu da ekleyeyim hemen, diyelim ki baktınız sayıya 28 yada 29 cıktı, silkroad acıp kapatın ve tekrar netstat -n yazıp tekrar bakın, bu işlemi tekrarlamadığınız surece ordaki sayı değişmez, yani oyuna girdiniz id pw yazdınız auto login bıraktınız, o anda ne ise daha sonra da o olacaktır sayınız, oyuna girerken bakmanız yeter tekrar tekrar değişmez, oyun acılınca baktınız 28, hemen cıkıp tekrar girin tekrar bakın, 30 oldu mu ? Hemen login Yaptığım paylaşımın cidden işe yarar olması ve hepinizin yararlanabilmeniz dileklerimle __________________