2 gun kadar once 38 lvl ken taş adamların oralarda dolaşıyodum uzerimde cok duşuk lvl kıyafetlerle birlikte element topluyodum bowa blue basıcaktım neyse yerden cıkıyo ben rondoyla acıp işime yarayanları alıyorum gerisini yere atıyorum tam bu sırada bi ingiliz geldi yerekileri aldı (gayet doğal tabi)sonra hep dibimde dolanmaya başladı ben işime yaramayanları attıkca o topluyo hic bişey demedim bi sure sonra başladı 'salak - noob gerzek niye bunları atıyosun yoksa ne işe yaradığını bilmiyomusun 'gibi kırıcı ve daha bir cok buraya yazamadığım kelimeler sarf etmeye başladı bende dayanamayıp s.. git o malum sozcukleri soyledim benim kopekte dışardaydı adma sanırım 30 lvl falan dı neyse hala kufrediyo baya ağır kufurler ettim buna bu da bi an beni ezik sanıp pk olma uğruna bana saldırdı tabi bana 10 vurduğunu gorunce yuzunu gormek isterdim sonra bende buna vurdum ve 5600 critical vurunca 2 - 80 yere uzandı ve ve ve en can alıcı nokta burası adamdan 32 lvl sosun bow str 3 duştu tabi bende hemen kaptım ve ortamdan uzadım tabi biraz ayıp etmişim ama galiba haketti ...........siz ne yapardınız __________________