Pure Int Lighting Sword karakteri oyunda yuksek hasar veren karakterlerdendir. Kalkan kullanması buyuk bir avantajdır. Az olan fiziksel defansını bu yolla telafi eder. Kalkan secerken cok secici olmanız gerekir. Duşuk block rate' i olan kalkanları almayın. Benim yazacağım skilllere bağlı kalmayın ben sadece yol gosterme acısından yazıyorum extra olarak da bazı gucleri acabilirsiniz (Orneğin : Heuksal'daki pasif hp'yi artıran skill , Harmony theraphy gibi) Vaktim oldukca bildiğim butun kombinasyonları yazıcam yanlış yaptığım bir yer olursa yorumlarınızı esirgemeyin Hadi başlıyoruz : Statlar : Pure Int ( Adı ustunde ) Armor : Armor/Protector Skiller Weapon (Bicheon): Hidden Blade Series 1. , 3. kitap max Killing Heaven Blade Series level 1'de kalsın Shield Protection Series (passive) Max Force (Lighting) : Thunder Force Series 4 kitap da max Piercing Force Series 4 kitap da max Wind Walk Series 3 kitap da max Lion Shout Series 3 kitap da max Thunderbolt Force Series (En Onemli Seri) 2 kitap da max Heaven's Force Series (passive) Max 4 level fark bırakarak sp farm yaparsanız dediğim skillleri rahatlıkla acabilirsiniz. Yazacaklarım bu kadar herkese iyi oyunlar.. Gerekli yerlerde duzeltmeleri yaptım yorumlarınız icin sağolun __________________