Gercekten merak ediyorum! Joymax ne yapmaya calışıyor? Kendi bindiği dalı mı kesiyor acaba? En son guncellemede 4000 adet bot banlandığı bildirildi. Ama nedense GOLD BOT oldujkları soylenmedi. İsimlerden oyle anlaşılıyor ama neyse! Guncellemeden 4 saat sonra hic bir yerde kasamadım. GOLD BOTLAR ac İTLER gibi 20 tanesi 1 canavara saldırıyor ve maalesef bizlere de onları seyredip homurdanmak kalıyor. Ben bu oyunu sadece bu yuzden bırakıyorum. Ve tum forumlara da (MMORP siteleri) SRO'nun aslında ne kadar BERBAT bir oyun olduğunu yazacağım. Keyif almak icin başladığımız bu oyun, maalesef, bizlere sıkıntı vermeye başladı. tam 6 saat oyuna giremedim! Var mı boyle birşey. nasıl bir MUŞTERİ MEMNUNİYETİ anlayamadım!!! Ben şahsen adam gibi kasan ve bot kullananlara karşı değilim. GOLD BOT adı altında toplanmış br GURUHTAN cok sıkıldım ve onlara karşıyım. Ben onlardan gold almadım alanları da nalamıyorum. Acarsın stall yaparsın GOLDUNU. Ama sanırım JOYMAX'ın istediği de bu. Bir sirkulasyon yaratarak oyuncu sayısını fazla gostermek. YAZIK! Eğer o şirketi yonetmekte aciz iseniz, lutfen benimle temasa gecin de size biraz bilgi vereyim. Tum JOYMAX ailesini KINIYORUM... __________________