Ok servera raht girme saatlerini acıklıyorum bunu acıkladıkdans nra pek rahtı kalmıycak Saat sabah 5:00-6:30 arası oğlen 11:00-12:30 arası akşam 22:30-sbaha kadar bu saatlerde turkiyede ki oyuncuların coğu ya uyuyor ya yemek yiyor yada okula gitmek icin hazırlanıyor pc yi acık bırkanlar stalları kapıyıor (sabah okula gtmeden once saat 5:00-6:30) benim yontem basit cuma akşamı saat 22:30 da giriyorum sabah a kdar acık stall snra sabah kalkınca stallı tekrar duzenliyorum dershaneye gidiyorum cumartesi eve dnduğumde de dewam oynamaya.... Yada hafta ici sabah nasıl olsa okula gtmek icin işe gtmek icin erken kalkıyoruz o arada acıyorum sroyu cat die giriyor stall kurp işe okula gidin akşam geldiğinizde oyunda duşmuş olsa bille en azından 400k yapmış olursunuz.... bylece oynamadan kazanırsınız skill ve sp exp kasmak elbeltde yararlı ama gnde 400k kasarsanız snra da bu paryala gzel silahlar kalkanlar alırsanız daha raht kasarsaınsız charınzı..... Bu arada yeni bir program uzerinde calışıyorum aoutohot key program adını da verem sizde uğraşın bu program pcnizin klavye ve fare tuşlarını kaydediyor programı calıştırıp sroya bağlanın snra da şifrenizi yazın connetc diyin snra bekleyin exit diyin snra programın ustune tekrar tıklayıp programa scripti kayedein bi bakıma zararsız bir keylogger bir kere tıklayınca siz fareye dokunana kadar sonsuz dngude deniyor ve tamammen yasal siz gdiip yemek yiyin odevinizi yapın işlerinizibitirin pc başına geldiğinizde program sroya girmeyi en azından 30-40 defa denemiş olcak ve girme şansı %80 Yada bir kağıt kalem alın ve bu tekniği yazın İhtiyaclar: 1 adet kardeş,1adet pc,1adet sro clienti,1 adet postit,1 adet cikolata yapılış : kardeşe baskı yapılarak sorya grlmesi oğretilir...Sonra kardeşe postitde yazan kulanıcı adını ve şifresini yazarak srodaki connet tuşuna basması sylenir iceri gdiilir işler yapılır giriş sesini alana kadar iş yapmaya dewam edilir (girş sesi şyledi ABİ GİRDİ) ses duyulduğunda iceri gidilir kardeş opulur ve bir adet cikolata verilir 5-10 dk oynarken kardeşle sohbet edilir ve transa gecilir alın size oyuna girme yontemleri saat yntemi sabah kalkma yontemi ve en gzeli kardeş yontemi aouto hot key ustunde calışıyorum.... Eğer işe yaramazsa yorumları hakaret etmeden ve espirili yapabilrsiniz... cok uğraşıp da kardeşinizi ikna edemeseniz benimkini gndereyim iii oyunlar... ama saat olayı doğru deneyin bir hafta boyunca... __________________