Arkadaşlar elinizdeki silah ustunuzdeki kıyafet cok onemlidir.Karakterinize en uygun olanı secmelisiniz.Yoksa işiniz zor oncelikle ne tur kıyafet giyeceksiniz bunu bilmeliyiz snra eşya alırken dikkat etmeniz gereken noktaları anlatıcam. STR char icin: Silahlardaki phy. attac sizin icin onemlidir.Aynı zamanda crt cok onemli crtı 6 dan aşağa olan bir silah almayın.Silahlarda Blue değerlerine dikkat edin int e stat vermediğiniz icin intiniz duşuk olacağı icin ya silahda blue kısımında int olan silahlar arayın yada aldıkdan snra int stone ile upgrade edin.Ozelikle hazır upgrade edilmiş silahları secin +2 ve +3 işinizi gorecekdir lvl 20 den lvl 32 ye kadar ya bir sos yada +5 silah edinin.Lvl 32 de sakın heveslenip sos almayın lvl 42 de alın sos unuzu.Str bladeler icin Br (blocking rate) i yuksek kalkanlar onemlidir kalkan alırken oncelikle br ye bakın brsi 10 olan bir kalkan bir işinize yaramayacakdır.Ama Br si 19 olan bir kalkan ile cok raht edebilrsiniz.... İNT char icin: Silahlardaki mag. attck sizin icin onemlidir nuke atamadan once size tavsiyem silahınıza fier yada cold gbi el yakma byusu ile silahı yakın snra nuke atın verdiğiniz dmg. artacakdır.Silahlarınızdaki blue değerlerinde int ve str arayın yani blueda 3str 2int warsa işinize cok yarayacakdır.... Silahları satın almadan once stalları iyice gezin alcağınız silah hakında fiyat arştırın mesela ben lvl 23 den lvl 32 ye kadar yani 9 lvl byunca tek silah ve kalkan kulandım ve arda silah almadığım icin karım cok yuksek yani her lvl silah değiştirseydim o zaman her lvlda n az 100k harcamam gerkliydi.... __________________