Arkadaşlar biri bana lutfen yardım etsin şoyle bir sorunum var carımın gizli sorusunu unutmuştum bir cok deneme yaptım bulamadım gecen gece yine denerken birden aklıma gelir gibi oldu girdim kabul etti sorun burdan sonra başlıyor : kabul etti etmesinede pw mide kimse bilmediği icin sevindim ve şifremi değiştirmeden iptal dedim cıktım ve joymax dan cıkış yaptım tekrar girdiğim defalarca denememe rahmen ''girdiğiniz bilgi gecersizdir'' dedi halbuki gs min o olduğundan eminim %100 hadiiii bunu gectik dun gece bir diğer carımında gizlisini unttuğum icin onuda surekli deniyordum oda dun gece aklıma gedi ve giriş yaptım kabul etti hemen kendimden bile şuphe ettiğim icin bu sefer hemen not kağıdını acıp olduğu gibi gs yi yazdım kiii zaten gs aklıma gelmiş o olduğunu biliyorum ve yine değiştirmeden iptal dedim cıkış giriş yaptım bide ne goreyim bundada aynı hata ''girdiğiniz bilgi gecersizdir'' ben bu işi anlamadım gitti şimdi bikacınız buyuk harf kucuk harf yapmışındır vsss şeyler soyliycektir alakası yok zaten aynısıyla giriş yaptım daha once şimdi aklıma birtek şu geliyor gs yi bulmak icin ikisindede bir cok deneme yaptım ve ikisindede buldukdan sonra şifre değişikliği yapmadan iptal dedim bunla bi ilgisi olabilirmi bana ne yapmamı oneriyorsunuz lutfen bilgi sahibi biri bana yardımcı olsun saygılar __________________