Sro Bolumumuzu Genişletelim
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Sro Bolumumuzu Genişletelim
-
01-10-2019, 19:33:06Aarkadaşlar hepinizin bildiği gorduğu kadarıyla artık ko yavaş yavaş bittiyor sro oynayanların sayısı her gecen gn artıyor sro bolumumuze katılım artıyor daha yeni insanlar geliyor.Benim onerim bolumumuzu biraz daha duzelni halle getirelim.Artık Forum TR'de de bi yerimiz war online oyun alt knusundan normal ust knuya taşındı sro modumuz bille war artık Neyse hikayeyi bırakalım da asıl knuya girelim Onerim Konu kirliliğini onlemek icin knu başlıkları altında toplayalım bylecekonu kirliliği onlenir.... Aklıma gelen knu başlıkları: SS ve Kısa Filim bolumu Yeni Başlayanlar Bolumu (burda oyuna yeni başlayanlar knu acarak yarım isteyebilirler) Quest/Harita bolumu Srodan haberler bolumu (sronun resmi sitesinde Yayınlanan haberleri tercume eden arkdaşlar burda duyursun) Bu şekilde alt knularla knu kirliliğini onlemiş oluruz olmasak bille duzenli bir sro bolumu elde ederiz bunlar sadece aklıma gelenler bu olcak die bi idam yok sizin de aklınıza gelenler warsa sizde paylaşın mod arkdaşda baksın ve onaylıyorsa ilgili yerlerle knuşsun...Herkeze ii oyunlar LUTFEN ONCE YAPILAN ONERİLERİ OKUYALIM ONERİLERİ TEKRAR ETMEYELİM YENİ BRİŞEY WARSA YAZALIM Herkezin yazdığını burdan duyuruyorum birzda acıklama kazandıryorum ama eminim en snunda gzel bir bolumumuz olcak ::::::Konuda yapılan oneriler:::::: 1-satılık item ve char 2-SS ve Kısa Filim bolumu 3-Yeni Başlayanlar Bolumu (burda oyuna yeni başlayanlar knu acarak yarım isteyebilirler) 4-Quest/Harita bolumu 5-Srodan haberler bolumu (sronun resmi sitesinde Yayınlanan haberleri tercume eden arkdaşlar burda duyursun) 6-teknik yardım 7-Yarışmalar duzenlensin 8-Sro geyik bolumu (oyun stresinden kurtulup gulmek icin) 9-silah ozellikler-fiyat sorma(lvl 44 +2 blue glavie ne kadar eder?)soruları icin 10-Takım Cantası (sro ile ilgili programlar ekran kartı driverları BOT YASAK ) 11-Ksro/Fos (sro kore serverı hakında bilgi ve Fos serverı hakında bilgi) 11-SroKanka (Bu bolum altında sabit konular olcak server isimleri ve o serverda oynayanlar birbiri ile taışcak iletişim kurcak) 12-Gulid bolumu __________________