Silk Road'a Tekrar Başlamayı Duşunuyorum.. Başlamalı mıyım ?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Silk Road'a Tekrar Başlamayı Duşunuyorum.. Başlamalı mıyım ?
-
01-10-2019, 19:31:42Herkese merhaba arkadaşlar.. Eskilerden olanlar varsa bordoyurek bu bolumde mod olduğu zamanlarda oynuyordum.. O zamanlar Aege'de oynuyordum farm delisi biriydim Bandit Kalesi'nde.. ) lvl 16 fark 9 lvl 16 som +6 full blue bow ve full blue sos farm setim vardı.. Bandit Kalesi'nde 1 ay farm yapıp en az 5 fark olucak şekilde lvl kasmıştım.. 25 levele kadar 9 fark gitmiştim.. Sonra 43 lvl'e kadar yine fark ile gitmiştim.. 43 lvl'de tum skillerim full idi o zaman icin.. Ustune 30k kadar sp vardı ve 3 fark ile gidiyordum sanırım yine.. Hatırlamıyorum tam.. Eskiden oyun cok guzeldi.. Cevrem cok iyidi.. Sonra oyunu bıraktım ve itemlerim dağıldı.. Şimdi 2 gun sonra YGS sınavına giricem.. Sınav sonrası tekrar başlamak istiyorum.. Ayrıca yeni bir pc aldım onceden zevkini alamıyordum oyunun.. Pazar gunu pc'mde geliyor.. Her şey başla diyor icimden.. Fakat bu Legend patchlerinden sonra oynamadığım halde oyun batmış diyordum.. Sizce başlamalı mıyım tekrar ? Başlarsam yine Cin karakterlerinden devam edicem.. Nuker duşunuyorum hybird.. Bahsettiğim karakterim 3 str 1 int hybird bow'du.. Birde şunu sormak istiyorum oyunda Cin karakterleri Avrupa karakterlerine karşı ne durumda guc seviyesi olarak.. Biraz uzun oldu sanırım ama okuyup yorum yapanlara şimdiden cok teşekkur ederim.. Eski oyuncular icin gecmiş ile şimdi arasında bir yol olucak biraz ama.. Sizin yapacağınız yorumlara gore ya başlayacağım ya da DOTA oynamaya devam.. Eski tadı alabilir miyim oyundan.. __________________