Dun gece saat 10:30 da oyuna girebildim byuk bir hevesle charımı lvl 33 e atlatmak icin kasmak istedim potcuya gittim Yaklaşık 15 kişi potcunun onunde tek sıraya gecmişdi snra da tek sıra halinde yuruduler ustlerindeki kıyafetler aynı ellrindeki, silahlar aynıydı ve gldleri yoktu en fazla lvl 30 dular ve tek sıra halinde dw den cıktılar takip ettim sadece gntlara dalıyorlar bazen alanda dağlıyorlar ama sadece champ ve gnt kesiyorlardı hic biri item toplamıyor ve coğunlukla skillsiz vuryor yani bağrıyor ben botum die..... Şimdi burda duşunmemiz geek bi kac şey war biz saatlerce oyuna girmeyi deniyoruz dc ler trafikler filan derken bunalıyoruz adam bot olmasına rağmen 15 char sokmuş oyuna !!!! ynı saate aynı zamanda hadi de bu adamın cafesi war charları kasıyor snra da satıyor bu sadece turkiye icin varsayım.Duşununce de bu varsayım gercek olabilir cnku cafeler o saate boşalmaya başlıyor adam da sabaha kdr acık bıraksa sabaha kdr bot kascak...İşde bu olay soğutu beni Şu an işteyim eve gidnce pcim den resmi arıycam bulursam eklerim buraya bu arada Server greec... __________________