Onlineoyunhizmeti Dolandırış taktikleri hakkında lutfen SİLMEYİN BUNLAR DOLANDIRICI
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Onlineoyunhizmeti Dolandırış taktikleri hakkında lutfen SİLMEYİN BUNLAR DOLANDIRICI
-
01-10-2019, 19:26:29Merhaba arkdaşlar inanmıyacaksınız ama dun sbotumu uzatmak icin onlineoyunhizmeti denielen siteye yazdm tamam dedilier aldılar parayı sonra yarın yapabiliriz dediler sonraa Parayı istedim 10 DAKKA BEKLEDİM TABİ BU SIRADA ADAMLAR YAN CAR GİRDİLER ADIM _0mE_ Elimde Nova staf var adam numara yapmak icin _0rnE_ acmıs ben 420 m lık stal acınca oda actı adama yazdm alma dolandırıcılar diye gidip o cardan cekti ve bana iade edildi yazdı sakın inanmayın arkadaşlar sbotum gidiyordu zor kurtardım srfsiz bunlar sakın inanmayın adam kendini savunmıyor cıkıyor konusmadan diyorum novalıyım benden aldın parayı nie ona veriyorsun o nicki verdin bana diyor log istedim kanıt istedim kıvırmaya başladılar ben yandım sizde yanmayın iyi oyunlar RİCA EDİYORUM MODLARDAN SİLMESİNLER HERKEZ OĞRENSİN LUTFEN... __________________