SilkRoad Hakkında Bazı Sorularım Olucak...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- SilkRoad Hakkında Bazı Sorularım Olucak...
-
01-10-2019, 19:15:37Merhaba; Arkadaşlar Benim SilkRoad Online Hakkında Sizlere Bazı Sorularım Olucak, Cevap Verirseniz Cook Sevinirim Bu Arada Sabitte Baktım Sorularınız Diye Bi Yer Yoktu Sorularım Madde Madde - Ben Onceden Kendi Kendime Accounter Almıştım, Ama Hepsi Sacmaladım. Ama Şimdi Alamıyorum Bu IPden Daha Fazla Account Alamasınız Diyor. Bunu Nasıl Cozucem? - Oyunda Ben Savaşcı Turunce Bişey Olmak İstiyorum Ama Sanırım 2 Tur Var Biri Hızlı Hızlı Vuyor Kılıclı Adam, Diğerinde Mızrak Var Sanırım Ama Daha Sert Vuruyor. Sizce Hangisi Daha İyi? - Str ve İnt Olayını 2. Soruma Gore Nasıl Yapmalıyım? - Mesela Blade Oldum Dİyelim Skıllerde Blade DIşında Nelere Veriyim Sizce?(Bu Soruyu Acık Soylerseniz Sevinirim, Cook Karıştıyorum) - Oyunda Neden Cok Fazla Lag Var Fare ile Tıkladığım Yere 4-5 Bazen 10-15 Saniyede Anca Gidiyor. Unutmadan Soyliyim Ben Yaklaşık 1 Yıldır Oyunun Yuzune Bakmadım Şuanki Durumu Nasıl Bilmiyorum, Cevaplarını Bunu Goz Onune Alarak Soylerseniz Sevinirim. Şimdiden Herkese Teşekkurler... __________________