Yeni başlıyorum x.d
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Yeni başlıyorum x.d
-
01-10-2019, 19:13:06Arkadaşlar oncelikle CV verem size : Knight online oyunu cok garip bir oyun olduğundan bıraktım. nedeni, yok Kxplar yok gb satışları yok pedallar yok direksiyonlar millet pazarda afk millet slotta afk oynamak seviyeme yakışmaz dedim ve bıraktım Metin2 oynuodum bi ara konusacak adam yok.Herkes cocuk.Abartmıyorum herkes cocuk yani yirmi beş olan lonca sahibiminde icinde bir cocuk yatıyordu hemen sinirlenirdi hemen kufur ederdi oyle biriydi.Sonra oda bitti haliylen acıkcası bir dala tutunamadık. Silkroad ı araştırıyorum bir haftadır hikayesini vs... Hoşuma gitti ve zaten nedene gerek yoktur oyun oynamak icin Bir şekilde oyunu oğrenirim dedim yanlız bir kac sorum var. 1)Hile hurda işleri var mı? - 2)Knight'daki gibi teknikler combolar var mı ? + bilek işi yani 3)Hangi server yeni başlayan birine daha uygun? 4)Oynayanların yaş seviyeleri? 5)Yoneticileri iş yapıyor mu? Acil bir ticket atsam cevap ne kadar zaman sonra gelir? 6)Oyun ici para satan ve para kasmak icin bir ton bot car hazırlayan ticaretcilerin sıklığı ne kadardır? 7)Bu oyunu bırakanlar daha cok hangi sebeplerden bırakıyor? 8)[lutfen ustatlar cevaplasın] - Silkroad online gecmişten gunumuze ne gibi + veya - durumlara şahit oldu ve Oyunun gidişatı nasıl + or - ? Cevaplarınız; Bir iki kelime olmasın (orn: başla orn: ne yapcan başlama) Oyunu oynamayanlar cevap yazmasın! (orn: La benim gaynım oynuodu o bıraktı bence başlama ) Diğer oyunlarla karşılaştırma yapmayın ! sadece sorulara cevap verin karşılaştırmayı ben yaparım. Konuma cevap verecek olan herkese Teşekkur ediyorum. İlk yardımcı olan arkadaşa +rep vercem zaten bu gucle duramam birine vermem gerekir __________________