hepinizi belki bi nebze soguta bilir oyundan ama soylemek zorundayim bunlari bilmek sizinde hakkiniz uzunca bir sure bot araştirmasi yaptim ve 2 buyuk bot oldugunu ogrendim isimlerini vermiyorum bunlarin 2 side parali 8 $ odeyip 200 saat botla oynama hakiiniz oluyorr bu puan gittikce dusuyor ve bittiginde yeniden bot puan almak zorunda kaliyorsunuz bu botlar ne yazikki joymax in botlari daha neler var bi bilseniz her serverda 10 milyon m ler 45$ a 10 milyon m satin aliyorsunuz serverinizi secip acc nizi yazip hatta hangi saatler arasi giriceksiniz onuda yaziyorsunuz.acikcasi dun gece arastirmanın sonundaydim ve o parali botlari test amaciyla kullandim ucretsiz olarak adminle msn den baglatiya gecip ve bir sure kullandim baktim bot acikken game guard vs herseyi yukluyor oyuna girdim takir takir calisiyor.hayret ettim herneyse ortalikta birsuru palavralar donuyor bakalim ne olcak joymax bunlara devam ederse yandik sadece silk road in degil butun online oyunlarin botu olan bir site daha var oda parali hatta bu parali botlara elamanin biri ***** yapmis onuda 10$ a satiyor gorseniz komedi ya iş icinde is şaştim kaldim valla __________________