A Murder Story - Hikayesi ve Video su...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- A Murder Story - Hikayesi ve Video su...
-
01-10-2019, 18:59:38ewt arkadaşler donanimden agwe adlı kişiden bir bomba tamamen turk yapımı bi sro hikayesi ve filmi... yanlız bunu agweye sormadan yaptım cunku forumdan uzaklaştırılmıştı... linki veriyim dedi kesin link calısma **** şekline donuşur bende ellere kuvvet kopyalıom 12 bolum ayrı ayrı ben hepsini birleştirip vericem ve en altta videosu... __________________________________________________ __________ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ Janganın uzun ve catlak yolları arasında elindeki 21 lvl powerfull ıron bow unu sıkıca kavrayarak,yağmurun asice aşındırdığı buyuk kapıdan yavaşca girdi kapının onunde pk yapan playerlara aldırmadan...Yağmurun uğultusu oyundaki yoğun lag'ın ve dışarıyı cepecevre sarmış olan sisin arkasında kulaklarını delicesine cınlatıyordu...ilerledi...kapıdan dışarı son bi kez baktı.Bugun farklı bir gundu!İlk defa bir sabaha yağmurla başlıyordu,herbalist yangyunu yanına yaklaşarak bir iki stall'e baktıktan sonra chulsan anger gorevini vermek icin iri yarı,izbandut chulsanın yanına inkarcı adımlarla sokuldu... Rewarded... Artık questler oyuna yeni başlamasına rağmen onu gercekten cok sıkıyordu...Gorevleri vermekte biraz gecikiyordu chakji gorevini butun olumsuzluklara karşı bitirmiş,fakat chulsanın bu gorevini hic gormemişti!Parmaklarının yavaş yavaş ağrımasına sebeb olan mouse'yi,1.5 gundur uykusuzluktan kavrulan,olu,umutsuz bakışları arasında repair ikonuna doğru getirdi...Birden derin bir inlemeyle oturduğu koltuktan gozleri acıldı...Evet tahmin ettiği şeydi altını yoktu!Hepsini mana ve healt pot. lara harcamış,son aldığı bow'undan sonra artık hic parası kalmamıştı...Farklı bir gune benziyordu en başta dediği gibi!Yağmur bilincsizce yağmaya,sert kayaları umarsızca dovmeye devam ederken,gozleri arasından kayıp giden siyah cizgileri artık net goremiyordu...Urkek kolu yavaşca klavyenin altından suzulup koltugun arasına sıkışınca, etraftaki bardakları,copleri bir kenara iterek derin ve bitik bir uykuya daldı... ----------........-------....... Saat:14:00 Atların o kulak dolduran nal tıkırtıları,beyaz,mechul gokyuzunden ucuşan kuşların umitsiz haykırışlarıyla birden uyandı...Hayır! Bu ses kuşların sesi değildi,eğildi yere duşen telefonun aksi bir tavırla kulağına dayadı daha sonra chulsanın yanında durmakta olan karakterine bir selam cakarcasına,gerindi siyah koltugunda ellerini catlatarak...Tekrar oyunu koyuldu!İlerledi onunden bir Hunter geciverdi birden...arkasından da kırmızı...evet kırmızı...nick'i kırmızı olan bir karakter...Heralde yuksek lvl birisi diye gecirdi icinden!Şimdi bu farklı gunde farklı bir şeyler deneme zamanıydı...yağmur kimbilir kackere golgeleri sarartmış,kac kere renksiz bulutların olu semalarında akıp gitmişti istemeden...ama hala yağıyordu...Yağmur karakterinin ela buyuk gozlerinden akarak,uzerindeki sert deri armorundan suzuluyor ve nihayet derin bir uğultuyla kendini sert,ıslak zemine bırakıveriyordu...Afalladı!PK diye bir şey duyuduğunu hatırladı...yarım kalan tiger gorevini yapmak icin stablede at aldıktan sonra bandit den kalesinin onundeki tigerlar gitmek uzere yola koyuldu...orada herzaman kendi lvl sinde PK yapacak bir adam bulunurdu...işte bunu oğrenmek ve bu renksiz,bayatca akıp suzulen yağmura bir anlam,gune bir değişklik katmak icin bugun PK yapacaktı...evet işte "A murder story" başlıyor arkadaşlar... ----....-----..... ----......... -----............... --------...... ----........ Atını dolu dizgin surerek etrafta monster kesen adamlara alay edercesine bakarken birden onunde siyah bir huzme ile irkildi...Bunlar thefti..."sanırım spawn yapıyorlar" diye korkarak gecirdi icinden,kendiside bir-iki defa traderlık yapmış olmasına rağmen bunu bılıyordu!Ama artık bir thefti ve ona gore davranmalıydı!İlerledi,uzun parmaklarıyla atının pot.'unu hazırladı heran atı olebilirdi cunlu...aldırmadan,bandit den kalesine doğru yoneldi...Arka fonda metallicanın "better than you" parcası calıyordu!Hayır dedi icinden!Metallicanın gazına gelerek kac kere yatmıştı ki!Yurudu atını trasnform yaparak,gerekli skilleri hazırladı!Şimdi işin asıl zor kısmı başlıyordu!PK yapacak birisi lazımdı!Delice aramaya koyuldu!Birden altta yazan bir yazıyla irkildi... -Agwe baba ne haber ya?! -iyidir kanka senden ne haber kac lvl oldu?! -Walla hacım gold ticket diye bi mevzuu keşfetim manyak bir olay lan şu anda 24 um supper kasıom hafız -Honk?!O ne lan?! -^^ -lan olm silk diye bir mevzuu var maymun fln aldım lan gorucen kanka mevzuu'yu premuım alman lazım hacım 130 silk e fln alıosun gold ticket'ı -lan olm bizim gibi fakir garip adamın işine gelmez premuım,gec sen onu kanka!neyse benim kasmam lazım! -Eywallah kanka kolay gele... İlerledi...uzakta bir iki haykırışa kulak kabarttı,işte sanırım aradığı şansı bulmuştu,geliyorlardı!calıların arasına girerek,cinden 20 lvl i gecik olmalarını diledi...ve uzun bekleyiş başladı... -Aa here we are again,heh ... Gavur lan bu diye gecirdi icinden!İşte şimdi daha zevkli olacaktı..butun buyuleri hazırladı...mesafeyi koruduktan sonra ilk skilli vurmaya karar verdi...yayını cekti...cekti...cekti.... ...skill failed... Hayır diye gecirdi icinden...arkasından bir iki kişi daha geliyordu,iyice geri cekildi...uygun mesafeyi korumalıydı bu adam tam onun dişine goreydi...adam ayaklarını yeşil cimenlere surterek kendilerine saldıran tigerlara aldırmadan ilerledi...bandit den kapısının onunden birden buyuk bir bağırtı ile inledi herkes -Muuuurdeeeerr! -Kill him! ... -Noooluo la?! ........ (Devam edecek) copyrigth İbrahim ŞANLI //2. bolum icin aşağıya geciniz bayaağı bi __________________________________________________ __ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ murder story:episode 2// ...Birden ne olduğunu anlamadan irkiliverdi...Karşısında ona doğru gelen biri spear,diğer iki archer olmak uzere 2 adama hızlıca yaklaşıyordu!Nick'i dikkatini cekti...Bu daha demin gorduğu adamın nick ine cok benziyordu...(?)Ne oluyordu boyle...Hic panik yapmadan sadece auto pot. unu kontrol etti ne manasına ne healt potlarının sayısına bakmıştı...Birden yanında kopan bir sesle sadece karşısındaki adamlara bakakaldı urkerek: -YOU BASTARD,HE KİLLED MY FREND!KİLL HİM! Kacmayı aklından gecirdi...hayır kacmamalıydı!Okunu hazırladı ne olursa olsun savaşmalıydı...yağmur hala delicesine bulutların arasından gecip uzerine yağıyor,o hala ne olduğunu anlıyamıyordu...durdu...belki bir şey soracaklar diye bekledi...ama asla boyle olmayacağını oda biliyordu!Ne olduğunu anlamadan,sivri kana bulanmış bir kılıcı vucudunda hisseti... -Hasss... Cıldırmışcasına pot basmaya başladı...ileri dogru baktı diğer archerlar ona iyice yaklaşmışlardı!onlar gelmeden bu adamdan kurtulmalıydı...İce kullanarak adamı kilitledi ama bu işe yaramıyordu...oleceğini bildiği halde geri geri kacmaya başladı...Oyuna bu anda yağdırdığı kufurler,ve ne olduğunu anlamadan karakterine verdiği emirler,her defasından gozleri onune gecen yağmura bakarak sadece 3 kelime haykırdı,boğuren,kıvılcımlı gokyuzune doğru: -ALAYINIZA ŞALGAM SUYU!!! ...cold status... -Aahhh im cured....cured... Bir darbe ardından...bir arrow combo indirdi adamın uzerine sadece mana basıyor,healt işini bilgisayara bırakıyordu...Saldıran adam iyice yorgun duşmuş afallamıştı,birden ekranın sağ ust koşesinde beliren bir ikon ve kulaklarını cınlatan derin bir inlemeyle irkildi! -Hay itemler yanıyor!allah kahretsin! Biraz daha geri cekildi uzaktan adama bir cold wave ardında bir arrow combo ile iyice zayıflattı!diğer okcular ona saldırmaya başlamışlardı...derken swordsman geldiği yere doğru,yağmuru gozlerinin icine alarak,ruzgarıyla geri cekilmeye başladı: -Aa RUN! this man too strog...SHİT! okculardan biri uzerin e doğru bir anti bow missile yolladı...canını cok yakmıştı bu "7 lvl falan olmalı" diye gecirdi icinde umitsizliğine kızarak!Geri kactı demon soul arrow'u denemeliydi bu skill onun atış mesafesini guclendiriyordu...swordsmanın artık iyice uzaklaştığını kanaat getirdikten sonra elindeki bow'a son bir sert cekiş ile iyice asıldı... -ALIN ULAN ALIN! ...Critical HİT!... /670 Autum with flame critical hit vurmuştu!"gosteri bu mudur,budur" diye bagırdı yağan yağmura haykırarak sonuk gozleriyle!Ardından bir anti bow missile ile adamın işini bitirdi... Şimdi tek bir kişi ile karşı karşıyaydı...Adam bir sure onu kesti!Bakıştılar...Adamın hiddet dolu duruşu ardından tek 2 kelime cıktı onu işini bitirecek: -DİE YOU MURDER! -İ NEVER DİE FOOL!TAKE THİS! Bow'unu iyice gerdi ondan once davrandı...3 kere arrow combo!critical yok!bir autum flame!critical yok...bekledi adam birden cold status aldı...son bir atışı kalmıştı artık! -ula siz mi bana yeticeksiniz ulan!********ler! .....Yerinde gitmeyen birşeyler vardı!İnventory'i kontrol etti...Tahmin ettiği kotu şansızlığı onu yeniden burada bulmuştu işte! ...insufuccient arrow... -... -KİLL ME! -TAKE THİS FOOL! -.... Birden yanındaki uzun,buyuk govdeli,soluk ağaca saplanan bir ok,ve karşısındaki adamın yere serilmesiyle aniden garip bir korkuya kapıldı... -Bu da kim lan?! -... Karşındaki belirsiz sislerin ardından,parlak,kalın zırhıyla bir adam beliverdi birden...istemeden geri adım attı!Bu da kimdi boyle?!Hayatını kurtarmıştı!Yanına yaklaşınca onunda uzerinde yağmurda gururla parlayan kırmızı bir yazısı olduğunu farketti... -What are you doing here,man?! (ne yapıyorsun burada bilader?!) -Eeem..im only have a PK!This fools attack me... (baba valla sadece PK yaptım!sonra bu lavuklar geldi saldırdı bana) -You are a murder now! (Hafız murder olmuşun valla!) -What?!What is this?! (nasıı lan...şimdi?!) -You are killed somebody and win a red nick man! (lan olm oldurusen milleti basarlar işte boyle kırmızıyı) -im see,you too (eheu lan bana dion ama sende de war hafız) -^^Yes im too... -... -Whats your name?! (isim,nam fln war mı hocam?!) -Nevermind... (salla bilader) -... -İm living alone everday...nothing...this is my story in this game!and your story maybe now started! (ben yalnızların adamıyım bilader...salla...bu benim hikayemdir...ağır adamımdır kusura bakma!belki senin hikayede benim gibi olur!başlıyorsun...) -Hımm...im dont anderstand!tell me more please (hacım anlamadım ne dıiyosun ya) -Dont bother me!im need to go!Hunters following me (lan git işine işim var!Hunterlar peşimde zaten) -... Gercekten hayretler icindeydi...adam uzaklaşmaya başladı!Biraz durdu...onu takip etmek istedi birden!İnventory'i hızlıca actı!Atını yerleştirdi!Bir iki buyu yaptıktan sonra!Kesik kesik yağan yağmurun ardında yavaşca yuruyen adama baktı... ...Murder status dont used a trasport... -Bu ne lan?! at da kullanamıyoz!supper iş valla hacım! İyice kafası karışmıştı...farklı gunu gercekten farklı geciyordu!İcinde keşke pk yapmasaydım diye gecirsede artık cok gecti!Adamı ciseleyen yağmurun derin golgelerine saklanaraka gizlice izliyordu...2-3 dk sonra adam birden durdu!Ve arkasını donerek: -This is RULE one:A murder evertime running alone! (bu kural bir:Bir katil her zaman yalnız koşar!) -... -stopped following me!Now go out! (beni izlemeyi kes!GİT!) -Man,i want to learn more!Please tell me more!What is this?! -oohhh...This is RULE TOW:A murder never trusted anybody! (bu kural iki:Bir katil asla kimseye guvenmez! ) Artık Agwe'nin sabrı iyice tukenmişti!Yağmurun delice yağıp gokleri saran bulutlardan cıkıp cimenleri,taşları uğuldatması kesilmişti...Biraz bekledikten sonra: -Figth me! (kapış lan benimle,gel) Adam birden bire şaşırdı...durdu!oda murderdı!Agwe'ye doğru yavaşca ilerledi: -Oww go out!n00b! (git işine,ezik!) İşte siniri artık iyice taşmıştı...Skillerine RUSH'ı koyarak adama hiddetle bir hareket yaptıktan sonra: -İM NOT A N00B!FIGTH ME!... -oke,you want! (tamam,bunu sen istedin!) 2 murder,buyuk bir ağacın yanında gecti!ikiside archerdı!Mesafelerini aldılar!Yağmur artık uğuldamıyor,sadece ruzgar esiyordu sararmış cimenlerin kurumuş uclarında...Nereden geldiğini anlamadığı bir ruzgar yavaşca suratını okşadı fısıldıyarak ince kulaklarına...golgelerden cıkan karaltılar silahına sinirli bir tavırla vurdu...beklediler!2 katil karşı karşıyaydı...Adam urkek bir tavırla: -You want to hear my name?! (adımı duymak istiyormusun?!) -Yes... -ALONE RUNNER! (yalnız koşan!) -... -You start! (sen başla!) -NO you start! (Hayır sen başla) -... Birde at tıkırtıları duydular...alone runner aksi bir tavırla irkildi!Agwe kactığını anladığını sanarak ona bir cold status fırlattı!adam ağacın arkasına gizlice saklandıktan sonra: -HUNTERS!GO OUT HERE! (Hunterlar geliyor!git buradan!) -What?! (Honk?!) -... -KİLL THEM ALL!FİND ALONE RUNNER!FİND HİM! -AHAHAHAHAHHAHAHAHA! -... (Devam edecek) copyrigth İbrahim ŞANLI ______________________________________________ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ cııOOcş::A MURDER STORY:: Episode:3//Hunter's path... ...Daha ne olduğunu anlayamadan hemen sağ tarafındaki ağacın arkasına atıverdi kendini!Alone runner ona telaşlıca bakıyordu!Buyuk ağacın kahverengi yarıklarından suzulen berrak damlalar,sihay saclarında adeta dans ediyor,daha sonra korkulu bakışları arasında nihayet yere carpıyordu akıbetlerini bilemeden... Hunterların sesleri Artık daha net duyuluyor yaklaştıkları iyice belirleşiyordu!Alone runner usulca kafasını ilerletti agacın arkasından!Yağmurun golgelerdeki esinitisi yuzune korku ile birleşen bir cesaretle vuruyordu!Agwe'ye bakarak: -RUN! -what?! -RUN!OUTTA HERE!(kac, git buradan) Agwe onunde uzanan yamaş,sivri kayalara doğru baktı!Birden mechul bir ruyada dalıp gitti istmeyerek!Alone runner'ın sesleri kulaklarında sanki yankı yapıyor,ciseleyerek yağan anlamsız yağmurlar gibi hic bir şey ifade etmiyordu... -NO... -... -AHAHAAH Where are you alone runner?! -FİND HİM! Gelmişlerdi işte!ama bunlar bir iki kişi değil tam 7 kişiydiler!uzerlerindeki giyislerden yuksek lvl oldukları acıkca anlaşılıyordu!Alone runner son biraz bekledikten sonra etrafta dolaşan hunterlara,bir yandan da Agwe'ye baktı...Gozlerine golge gibi dolan ruzgarı arkasına alarak ağacın arkasından fırladı,Agwe'ye arkasını donerek: -RUN! -... -AHA HE İS HERE!HE İS HERE! (işte,o burada o burada!) -kill him!KİLL HİM! Hunterlar birden hareketlendiler alone runner uzerine gelen hunterlara doğru bir bersekker arrow fırlattı teki geride kaldı!Ama diğerleri arkadan geliyordu durmadan pot.basarak gelen diğer adama bir anti devil vawe caktı bu adamın artık işi bitikti!Ama arkadan gelenler vardı! -KİLL HIIIM! Where is the İTEM?! -ASKED YOUR MOTHER! -SHİT! Agwe olanları hayretle izliyor,ne oldugunu anlamıyordu!arkadaki diğer hunterlarda nihayet yetiştiler,bunlar INT. ci olmalıydılar ki hemen ondeki adamlar headl medical hadn basmaya başladılar! Alone runner sanki uzerine saplanan okları hissetmıyor,goğsune vurulan kılıcların verdiği acıyı anlamsız buluyor,ensesine inen her mızrağı sokup atıyordu sanki artık iyice acizleşen bedeninden...Agwe arkasını dondu!Başını bitip tukenmez,sonsuz gokyuzune doğru kaldırdı...ilerledi...ona yardım etmeyi denedi!HAYIR!Bu cok anlamsız bir o kadarda salakca olurdu!Durdu!caresizce inventory'sini actı...Return scollunu skill barına koyduktan sonra,uzun elleriyle elvada demek istemediği,guzel bir maceraya uzun elleriyle bitirdi... ...Murder Status Cannot Used A Transport... "YETER! diye bağırdı uzerine yağan yağmura kufrederek...Artık iyice kızmıştı!Ne at kullanabiliyor nede return scoll basabiliyordu!Alone runner'a baktı...Delirmişcesine savaşıyordu!Ağacın arkasından kendini yavaşca atarak onune gecen yağmura doğru: -Murder Rule 3:A murder cannot RUN & Cannot used a Transport!!! (bir katil koşamaz!!!ve transport aracı kullanamaz)... -... -Who is this fool?! Alone runner sanki yıllardır beklediği sevgilisine kavuşmuşcasına gulumseyerek: -YOUR FATHER! (baban!) -... Agwe hemen arkaya doğru koştu int.cileri oldurmek en iyi fikirdi!Hem HP'leri azdı hemde iyi bir yol bulursa onlar kolayca alt edebilirdi!Alone runner'ın etrafında ayrılan 2 hunter onu takip etti!Alone runner bunların tekine frost nova blind atarak iyice yavaşlattı!Diğerine bir autum flame atarak geride kalmasını sağladı!Ama arkada unuttuğu birşeyler vardı: -Where is the İTEM?! -... Hic bir şey anlamadan arkadaki diğerlerinden daha guclu duran bir adam arkasından ona oyle bir mızrak savurdu ki!Artık yere duşmesi kacınılmazdı.. -Aaa...aa.A! -YOUR WORK İS END! Agwe olanlara bakakaldı...geri dondu!cıldırmıştı sanki okunu cekti...cekti...cekti...onundeki adamlara fırlattı ...Critical HİT!... /760 ...Cold status... -alın ulan alın!Bana gelin laan! Teki yere serildi!Diğer int'ciler onu arkadan kuşattılar!Ama agwe alone runner'a doğru gidıyordu!Alone runner 3 tane adamın arasında agwe nin ona koşuşuna bakarak etrafındakilere: DİE YOU A.S.SHOLES! ...COMBO... //2560/ İşte buna dayanamazlardı!Teki yere duştu yanındaki diğer adam ise ınt. cilerin olduğu tarafa doğru kacmaya başladı! -YOU WİN NOW Alone!BUT This item is my!Wait me!wait! -Ronin... Ronin bu belli belirsiz itemin peşindeki murder avcısı!Kac ay oldu alone runner ın peşindeydi hep parayla adamlar tutuyor,ne kadar Hunter varsa alone runner'ın peşine takıyordu!Onu sağ getirene yada oldurup itemi alana tam 200 milyon gold para odulu koymuştu!Alone runner bir iki kere olmuştu ama item şansına hic duşmemişti!Cunku onun olan birşet hep onda kalırdı! Arkadaki diğer İNT. cide delirmişcisine kacmaya başladılar...Agwe onlara bir autum flame fırlattı gene critical vurmuştu...Ronin atına binerek yağmurun aydınlatmaya calıştığı sislerin arasında kaybolup gitti gozlerine carpan boğuk bir yenilgiyle -WAİT ME!WAİT ME ALONE RUNNER! -... Bir sure sessiz kaldılar alone runner agwenin yanına gitti...ona neden bunu yaptığını ve neden kacmadığı sordu: -This is my story... (bu benim hikayem..) -What story?! (ne hikayesi?!) Agwe gozlerini alone runner'ın gozlerine dikerek artık kesilen yağmuru duymayarak şunları soyledi: -A murder Story...(Bir Katilin hikayesi...) -... Biraz durdular...Agwe ilerledikten sonra alone runner'a donerek: -who is this?! (kim bunlar?!) -Nevermind...Only hunters!But...bad hunters...(boşver,sadece hunterlar...fakat kotu hunterlar...) -... -İm need to go town?! (town'a gitmem lazım) -Really?! (gercekten mi?!) -yes...im dont used anymore (evet hic birşey kullanamıyorum) -im help for you!!! Agwe birden arkasını doduğunde sivri,soğuk bir okun acı tebessumu bedeninde hissetti: -what are you doing?! -Dont forget!Murder Rule oNe:a MURDER evertime running alone (bir katil herzaman yalnız koşar) -... -im alone runner!Watch out for hunters! .... Jangan... (devam ed...etsin mi la?! ) İbrahim ŞANLI __________________________________________________ ______ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ :::A MURDER STORY::: //Episode:4// Alone Man... ...Hicbirşey...Hicbirşey anlayamıyordu bu olup biten olaylardan!Alone runner'ın hala kim olduğunu bilmıyor karışık kafasındaki bu yıpranmış duşunceleri fırlatıp atmak istıyordu renksiz bulutların dolşatığı sonuk gokyuzune doğru...Durdu!HAYIR!Durmadan Hp si duşuyordu!Bu da neydi boyle?! Ustelik uzerindeki 21 lvl yuzuğude yoktu...İlerledi soğuk kaldırımların uzerindek sinirli bakışlarıyla eriterek gecti sanki sokakları...Defence traderin yanından gecti!Ve işte yine başladığı yerdeydi...Farklı gun farklı geciyordu!Fakat fark neydi..."Eğer pk yapmak buysa" dedi..."neden herkesin HP'si duşmuyor?!"daha sonra bir question sing(soru işareti) actı kafasında...Bekledi HP'si hala duşuyordu!Ne yapacaktı?Burada caresizce oturmaktan,yardım beklemekten başka caresi yoktu...Belki yarım saat,1 saat bekledi!Chulsanın yanında!Ama biriside gelip ona ne oldğunu sormadı...Dışarı cıkmayı aklından gecirdi...Yanından gecen bir-iki kervan gozlerine alay edercesine tozları kacırdı...Daha sonra yanından gecen bir Theft'e Pm atmayı denedi...HAYIR!Neden bu theft?!...Alone runner'a pm atmalıydı evet...!Whisper listinin caresizce actı!Adını secti ve... ...cannot find AL0N£ RuNNeR... Gozlerinin onunden gecen herkese lanet okumaya başladı...Hala HP si duşuyordu!Dışarıya cıkmaya karar verdi!İlerledi!Arkada bıraktığı herkes "Murdeeerr" diye bağırıyor herkes onu takip ediyordu...Neler olduğunu hala anlamıyordu!Yukarda...evet daha yeni dikkatini cekiyordu!Tam kapıdan cıkacakken durdu! ...PK lvl 20 murder ex:79000... Bu da neydi boyle?! Murder experience 79000 pk lvl 12...kafası iyice karışıktı!Arkasında ona sırıtarak bekleyen playerlara baktı...Yurudu...yuruduler...yurudu... -... -Kesin lan beni izlemeyi! -?!?! Yurudu...arkasındakiler hala onu izliyorlardı!Dışarı cıkıp bir 2 gorev yapmalıydı!Tam kapının eşiğine geldiğinde artık arkasındaki adamlar yerinde değil...Tam onundeydi!Safe zone'dan cıkması 1 belki 2 adım vardı!bekledi...adamlar yavaş yavaş dağılmaya başladılar...sadece 3 5 kişi kalmıştı!Cıktı burası east gate'di!Genellikle hep sakin olan bu kapı acaba bugun neden boyleydi?! -Alayınıza şalgam suyu ulan! -AHAHAH murdeerr attack HİM! Ne olduğunu anlamadan birden 3 tane adam uzerine atladı bunların teki daha 20 lvl'i gecememiş bir newbie,diğer henuz 20 lvl olmuş,diğeride en az 23 24 lvl civarında gorunuyordu!Hemen onundekine bir cold status asıldı...diğer adama ise autunm with flame ile onada cold status,town'a baktı geri kacmayı aklından bile gecirmedi,sıra newbie'de idi uzerine tıkladı fakat yine yolunda gitmeyen bir şeyler vardı... ...cannot attack because lvl is too low... -hay ulan ben boyle işin!!bırakıyorum lan bu oyunu yeter lan!! Ama bunu soylemek icin gercekten cok gecti!Adamlardan biri cure basmış ve onun uzerine doğru geliyordu,adam spearına fire bastıktan sonra... Critical HİT /806 -ahhhh.... Bu ona gercekten cok işlemişti!Ama auto potıon'a şukrediyordu tam o arada ufak bir lag gelmişti ama gozlerini actığında kendini kalenin icinde,yani safe zone'da buldu...Fakat pazarın tam ortasında! Hayrete kapılmış bir şekilde inventory'sinin actı!Yine bir itemi duşmuştu!İyice sinire kesti artık!Storageye gidip uzerine bir şeyler aldı!Bankada kalan son parasınıda cektikten sonra at almayı aklına getirdi...ama ata artık hic binemeyecekti ki?! Gizlice,onu kimsenin takip etmediğinden emin olarak east gate'e doğru ilerledi...Bunu cozmeliydi!İcinde artık dolup taşmaya başlayan bir korkunun getirdiği cesaretle kendini dışarı fırlattı...Gece olmuş,yıldızlar gokuyuzune elişi pulları gibi dağılmıştı adeta!Artık gokyuzune değil,arkasına bakmalıydı cunku o bir katildi!!! Uzun yolları izlemek yerine cayırlardan tepelerden gidiyordu kimseye gozukmemek icin,hic kimsenin olmadığı bir yere gitmeliydi,zaten bu east gate kapısı hic kullanılmayan,traderlerin hic rota belirlemediği bir kapıydı...Giderken lag yuzunden yanlışlıkla bir weasel'e vurdu...bir tane daha...ve daha sonra bir tane daha!Yukardaki murder experiencesine baktı...Evet yanlışlık eseri birşey keşfetmişti!Murder ex'i duşurmek icin hızlıca monster kesmeliydi!Ama ne kadar?! 79000 tane mi?! Cunku her vurduğu weasel sadece 1 murder ex point duşuruyordu!"Belki yaratıklar arasında ex farklılığı olabilir?!" diye gecirdi icinden umutsuzca...Tombstone'a gitmek istedi...Yo hayır!Orada her zaman newbie'ler olurdu!Bandit Den kalesinin arkasındaki ovalar her zaman boştu!Bir kere buradan 2 yıldızla gecerken sadece theftlere rastlamış,hic bir eziğe bile rastlamamıştı...Peki şimdi hala oylemiydi acaba?! Yalnızlığını anlatan yıldızlara bakarak değil arkasına bakarak yuruyordu!Cunku olurse butun bu yolu en baştan gecmesi gerekicekti,tekrar ilerledi!East koprusnu coktan gecmişti...Birden heyecanladı karşısındaki tiger kesen adamlar bakakaldı!Nasıl gececekti buradan?! Yukarıya banditlerin olduğu dağlara baktı,oralar her zaman boştu!Eğer aşınmış kayaları izleyerek giderse belkide hic kimseye gorunmeden kolayca sıvışabilirdi,yukarıya,dağlara tekrar acırcasına bakarak: -Bandit kralı...ulan eşkiya mı olucaz bunda sonra be bilader?! Dağlara doğru tırmandı pusulu golgeleri izleyerek banditlerin cok olduğu fakat playerların,ozellikle newbie'lerin olmadığı bir yer bulmalıydı!Saklanarak,gozlerindeki sonu bitip tukenmez bir korkuyla asi dağların sivri kayalarını adeta aşındırırcasına yurudu...Adamlar geride kalmışlardı...İşte fırsatını bulmuştu!Bu sefer arkasına değil,yıldızlara bakacaktı!Hızlıca oradan uzaklaştı... Buyuk bir ağacın tiger mt. way ile birleştiği bir kavşakta durdu istemeden!İşte burası cok iyi bir yerdi hem tigerlar,hem banditler!Hemen kesmeye başladı!Yanına tam 400 tane mana pot. 150 tanede healt potion almıştı bankadaki son parasıyla...Bir yandan kesiyor bir yandanda etrafına arkasına bakıyordu,yalnızdı hickimse yoktu bu karanlık gecede onun golgesini orterecek...aslında bunu birazda sevmişti!Lag gitgide azalmaya başlamıştı...Kimsede yoktu cıkan butun giantlar kendi kesiyor paraları itemlerini alıyordu!Yeteri kadar okuda vardı,herşeyini repair etmişti,sanki sonsuz,geri donuşu olmayan bir yolculuğa cıkacağını bilerek......Yaklaşık 1 2 saat kestikten sorna artık murder ex'ine baktı bir turlu azalmıyordu anca 78300'e kadar indirmişti...İtemlerine baktı yanmaya başlıyordu işte bu cok kotuydu!Zaten birazda bir level daha alacaktı,itemlerinin biraz daha dayanmasını diledi!Ama buna yetecek zamanı yoktu!lvl atlardı ama itemleri kesinlikle yanacaktı...Henuz durability'leri 4'tu 3 dakikad icinde artık 2'e duşunce mecburen botlarını,elliklerini,ustunu kafalığını cıkardı bu levelide almak icin... Defansı iyice azalmıştı herşeyi inventorydeydi,şansızşığı heryerde onu bulmak zorundaydı...ama...aniden onunde beliren parlak bir nesneyle irkildi...evet oyle parlıyordu ki dolu olan ınventorysinden 50 tane mana potıonunu birden atıverdi... ...intestingting elixir weapon gained... İşte şansı biraz olsun gulmeye başlamıştı...Wapon elixir yaklaşık 200-250k civarında eden bir itemdı!kesmeye devam etti...ama ya olurse evet ya elixir giderse?!Bir yanda bu telaş bir yandanda birisinin gelmemesini umarak kesmeye devam etti...ilerden gelen bir iki sese kulak kabarttı...karşıda...evet karşıda bandit kapısının onunde tigerları keserek gelen 3 5 adam olna doğru yaklaşıyordu...ustelik birinin elinde four ring lıgthing glaive vardı...ilerledi tekrar dağlara kactı!Yapacak bir şey yoktu!Ama adamlar onun uzerlerine hala geliyorlardı: -İşte asıl RUN şimdidir hacım!KAC ulan KAC! -Oldurun laaaan!! KATİL!item duşecek olm bakmayınn laaan -... Devam edecek mi lan bende bilmıom walla?! İBRAHİM ŞANLI __________________________________________________ _____ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ Episode:5>Brotherhood of Red! ...Dağlara...Buyuk,heybetli,sivri kayalı dağlara doğru koştu...kacmalıydı!Arkasındaki adamlar delicesine ona doru geliyorlardı!Kendini birden banditlerin arasından oyle bir atıverdi ki,ne arkasındaki adamnların ona cold status fırlatmaları nede uzerine gelen,etrafından fırlayıp,kulaklarının yanından vızlayarak gecen oklar onun moralini bozuyordu...Aslında artık buna iyice alışmıştı sanki!Murderlık yalnızlık demekti bunu oğrenmişti,uzerinde kırmızı yazısı olmayan,ozellikle hunter kıyafeti giymiş hic kimseye ozellikle newbie�lere guvenmemeli onlardan kacmalıydı...Artık kendisine atılan PM�leri bile gormuyor,yeri belli olmasın diye partylere bile girmiyordu...Yalnızlık...evet galiba bunu sevebilirdi?!Ama nereye kadar?!Kime guvenecekti...uzerinde parıldayan bu kırmızı,suclu damgasını nasıl atacaktı,daha nereye kadar gidecekti,ne yapacaktı,alone runner kimdi ve şu anda ne yapıyordu?!Tekrar caresizce gozlerinin altından arkasındakilere baktı birden cıldırmış ve ıslak bir mızrağın kanla bulanmış hıncını ensesinden aşağı inerken hisseti: -Noooluoo laaa!!!! Durdular...arkadan gelen bir iki adam sanki olduğu yere cakıldı kaldı en arkada diğerlerinden daha farklı duran ve diğerlerinden daha guclu gozuken bir adam yaklaştı,bunları guildleri aynıydı ama ondan ne istiyorlardı?!İtem mı?!HAYIR?! Bu adamın onun uzerindeki 18-20 lvl itemlerine ne ihtiacı olabilirdi ki: -DURUN! -TURKMUŞ LAN ADAM! -... Yuzunden korku dolu bir koşuşun verdiği anlamsız bir tavırla gulumsedi...Onlara doğru ilerledi!Gorduğu four ring lıgthing glavie değil 52 lvl speardi...ama neden �item cıkacak,tutun adamı� diye bağırmışlardı ki?!: -Selamınaleykum bilader! -Aleykumselam -Kardeş kusura bakma az daha olduruyoduk seni bağırmasan...Turk olduğunu bilsek dalarmıyız hic?! -Yok hacım eyvallah,onemil değil olur boyle mevzuular! -Bilader ne bu boyle ya murder olmuşun?! -... Sustu...Karşındaydılar işte...isteseler tek bir vuruşta onu yere serebilirlerdi onu!Hic kimseye karşısında duran kendi yurttaşları olmasına rağmen yinede guvenmiyordu...Bir sure bekledikten sonra arkadaki bir adam ona yaklaştı: -Rahat bırakın lan cocuğu!Murder olmuşun bırakın! -Aha gene babalığı tuttu bu lavuğun hafız işimiz var!eheue! Hemen biraz otede duran 40 45 lvl civarlarındaki bir archer birden atılıverdi: -yav hafız bırakın şu lavuğu!Ulan ne guzel pusu yapıyorduk thefliğe,atrakisyona daldık aha murder diye coştunuz lan hepiniz!Ben şimdiye uc kervan koparmıştım uc! -Valla babalar yav,hadi Cakırcalı gelmyomusun kanka! Cakırcalı...yanında gittiği onu cağıran adamın adı cakırcalıydı!�Gercekten cok guclu bir adama benziyor� diye gercirdi icinden uzerindeki kırmızı yazıdan korkarak!Adam diğerlerinden uzaklaştıktan sonra ağır bir hareketle yere oturdu,onunda oturmasını ister gibi sadece baktı: -Sen alone runner�ı tanıyormusun?! Agwe şaşırmıştı...resmen kafası allak bullak oldu!Titreyerek dilinden cıkan 2 kelimeyle adama bakakaldı: -E...evet...benim hayatımı kurtr.... Adam sozunu keserek devam etti scnuk gokyuzune bakarak: -...Biliyorum!Şu anda 4 saatten beri senin ve alone runner�ın ronin ile olan kavganız anlatılıyor!Daha demin senin peşine duşmemizin sebebi buydu!Alone runner benim bu oyunda tanıştığım ilk kişi ve onunla kardeş gibiyiz! -Ronin...o da kim?!Neden herkes bizi konuşuyor?! -Hıh...Ronin!Onun kim olduğunu bilsem şu anda ben bir deliydim! -... -nasıı...şimdi bilader dur bir Dakka yaw! Adam ayağa kalktı...Yurudu!Bir muddet durduktan sonra agwe�ye: -Sadece bundan sonra daha dikkatli olmalısın!Herkes senin peşinde dolaşabilir,eğer şupheli bir durum gorursen,şimdi senin frend listime ekleyeceğim!Bana herhangi bir mesaj yada whisper atman yeterli!Ama Ronin�e kesinlikle dikkat etmelisin senin peşine bir suru Hunter ve paralı adamını takıcaktır muhtemelen! Agwe gozlerini sinirle acarak,adamın suratına baktı: -SEN KİMSİN?! Adam gayet sakince agwe�nin sinirine aldırmadan: -Seni jangana kadar koruyacağım!Beni takip et! -... Agwe,hic bir şey anlamıyordu!Sadece bakıyor,yağmurun siyah saclarından suzulup gozleriyle birleşmesini izlıyordu!Adamı takip etmekten başka caresi yoktu!Yaklaşık yarım saat boyunca yuruduler!Yolda gorduğu herkes ona şaşkınca bakıyor �Hunter murderer� diye bağırıyorlardı!Artık o basit bir suclu değildi!Yolda hic kimse ona saldırmaya cesaret edememişti!Cakırcalı�yı gorenler agwe�nin yanından bile gecemiyorlardı!Jangan onlerine geldiklerinde east gate�nin onundeki otların arasında saklanarak ilerlemeye başladılar!Agwe yavaşca east gate kapısına yaklaşan cakircalıya baktı,iceri doğru kendinden emin adınlarla ilerliyordu...Kendisini birden calıların arasında atıverince onunden gecen 3 sivir okla kendinden gecti: -Hasss..bu ne lan?! Sağına baktı...İşte gene başlıyordu!Sayısı belli olmayan bir grup ona pusu kurmuşlardı town�ın onunde bu kapıdan girip cıkıtğını kim gormuştu acaba?!Hızla kapıya doğur koştu,ağzından ruzgarla birlikte suzulen tek bir kelime yağmura karışarak kapının onlerine yağdı sanki: -CAKIRCALI! Arkasını cevirdi istemeyerek...Bunca yolu gelmişlerde ama kapının onunde sıkışmışlardı!Agwe ne olduğunu anlayamadan erafa saldırmaya onune gelene ok atmaya başladı...Kimseye bakmıyor sadece potıon basıyor ve artık bitmekte olan manasına dayanması icin yalvarıyordu uzerindeki kırılmış itemlerine bakarak... -HUNTER KİLLER!CATHC HİM! -HE İS ALONE RUNNER�s FREND! Etrafını kuşattılar!Herkes ona saldırıyordu!Belki 20 belki daha fazla ama neden olmuyordu?!neden?!Arkasına yanlışlıkla donduğunde cakırcalınında uzerinde bir kırmızı yazısı olduğunu,umutsuzluktan kızarmış gozleriyel fark etti! -... (arkadaşlar burada muzik olarak hepberaber �Hekimoğlunu� dinlıyoruz) Cakırcalı onu kurtarmak icin murder olmuştu!Uzerinden,ayaklarının altından gecip,goğsune saplanan okları acımasızca sokup atıyordu!Birden cakircalının arkasını kuşatan 5 adama doğru hedef aldı!Okunu sonuk gozlerindeki yanmakta olan bir umutla cekti....cekti....cekti... ...critical HİT //700/ ...cold status... İlerledi!Arkasından gelmekte olan adamlar yoneldi!Ardında 3�unude birde arrow combo fırlattı!Ama bu onlara yetmemişti hala geliyorlardı! -ESCAPE!ESCAPE! -A SHİT! -AAaa alın lan alın! -Agwe arkanda! ....CRİTCAL HİT!... ///1560// Durmadan arrow combo cakıyor,ardında cold vave status ile anti devil bow kullanıyordu!Delicesine hertarafa saldırmaktan ziyade arkasında savaşan cakırcalı bakıyordu!Onune geleni anında okluyordu!birden onune atlayan bir adama onun canını gercekten cok yaktı: -AAaaaa ALIn lan illa cendere mi yapıcaz size al ulan AL! ....BERSEKKER GAUGE... ...CRİTİCAL HİT... ///2005// İşte şimdi gercekten kızmıştı...Cunku Hp si 200 den donmuş ve zor kurtarmıştı canını!Kapının onundeki admaların uzerine doğru berkessekker ile yurudu!Adamlar birden safe zone�a kactılar ama Agwe�nina dını duyanlar diğer kapıdan dışarı cıkıyor,gelenleri yerini dolduruyorlar!Cakırcalı onune her geleni yere seriyor Agwe�nin peşini bırakmıyordu!Birden uzerine gelen 4 adama ghost spear serieslerden oyle bir skill vurdu ki sanki yağmur değil uzerine yağanlar kan gibi geldi Agwe�ye -Vay baba!Ne yaptın yav?! -Kac!Safe zone�a git! -ne kacıcam ulan!Karı mıyım ben?! Cakırcalının artık sabrı taşmıştı adamlar bitmek tukenmek bilmıyordu!Agwe�ye son bir kez bakarak: -Tamam!Bunu sen istedin! ......FROST NOVA.... -Honk?! (devam edecek) allrigth reserved İbrahim ŞANLI __________________________________________________ ______ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ Episode 6:Riot in the jangan... ...Novanın etkisiyle etrafı kaplayan soğuk ortunun altında can cekişen aciz bedenler,yağmura karışan �help� sesleri ile Agwe birden kendini kapının diğer tarafına yani safe zone�a atıverdi...Cakıcalı sadece olanları sanki daha once hic yapmamış gibi izlıyor,kapının onunde olanları gururla seyreden Agwe�yede diğer sanki goz kırparcasına geriniyordu!Etrafta birden hic kimse kalmamış herkes kacmış,ama cogunluğu olu olarak yerde �rezz� diye inliyorlardı caresizce...Gecenin artık sonuna doğru atılan bu novayla sanki kapının onu sıcak guneşin kızıl ışınlarıyla birleşerek bir gokkuşağı oluşturmuştu adeta janganda...Cakırcalı yerde yatanlara hic bakmadan arkasını dondu ve taştan kapının altından kulaklarındaki derin inlemelere aldırmadan ilerledi Agwe�nin yanına doğru: -Baba ne yaptın sen boyle yavv?! -oğlum cok pis gaza geldim lan,ayar etti lavuklar beni!Hayatımda bu kadar adamla kapışmadım Agwe başını bir dost edasıyla kaldırarak: -Yok lan onu demiyorum �Murder� oldun hafız?! Cakırcalı Agwe�ye bakmadan şehrn icine doğru yurumeye başlar,ve daha sonra kafasını cevirerek: -Duşmanımın duşmanı benim dostum!Dostumun Dostu benimde Dostumdur! -... -Eyvallah! Tekrar ilerlediler...Şehrin icinde herkes onlara garip garip bakıyorlardı,sanki başka bir gezegenden gelmişler gibi...Agwe�nin onune gecip ona laf atmayı deneyen her adamın onune Cakırcalı atılıyor,herkesi susturuyordu...Artık storage�ye iyice yaklaştıkca etrafındaki insanlar coğalıyor,kimileri onların gittiği yone doğru acılan kapıları,birer birer tutuyor kimileride sadece arkalarından bakmakla yetiniyordu...Storage�nin onune geldiklerinde Cakırcalı ona doğru donerek: -Paran var mı Kardeş?! -Valla ne yalan soyliyeyim yok hacım!Bir daha demin weapon elixir cıktı onu satıcam! Cakırcalı kasasından bir iki item ile biraz para aldıktan sonra: -Al bunları bilader,biraz para verıyorum sana bu itemleride satarsın!Bu parayla kendine sağlam itemler al! -Yav hacım ne gereği var şimdi?! -AL lan AL!Artistlik yapma bana! -Hade bakam,sağolasın... ...7000000 gold gained... -OHA ne yaptın LAN! 70 milyon gold al olm ne yapıcam ben bunu yaw?! -Lan olm al işte manyak mısın nesin!Bende para bol!3 5 item de veriyorum şimdi al bunları!heh! Agwe gene biraz durdu...Tekrar Cakırcalıya baktı!Bu adam gercekten cok gucluydu etrafındaki diğer adamlara baktı!Hepsi onlara bakıyordu!Kapılara doğru kafasını usulca uzattı!Kapılar coktan tutulmuştu bile...Yine aynı soruyu Cakırcalıya sordu: -KİMSİN SEN?! -Dostunun Dostu! -... Cakırcalı bir iki itemide ona verdikten sonra artık gitmesi gerektiği soyledi!Kapılara doğru yoneldi...Agwe uzerindeki kırmızı yazıyı ne yapacağını sordu Cakırcalıya urkerek: -Bu artık benim Hikayem... -Nasııl lan?! OLm hepinizi tiyatro mu cevirionuz lan bana -Nasıl kardeş anlamadım?! -Neyse salla hacım! -Ben kacıyordum bilader hade goruşuruz,lvl kasmaya bak sos item falan al kendine BOL bol sağlamlaşman lazım!Unutma Ronin�e dikkat et! Cakırcalı gittikten sonra biraz bekledi,artık etrafındaki herkese gulumseyerek bakıyordu...Downhag�a gitti kendine oradan bir iki item aldıktan sonra,şupheli bakışlar arasında tekrar Jangan�a dondu...Telepor kapının merdivelerinden indikten sonra onu karşısında bekleyen urpertici bir kalabalık ve en onde duran iri yarı,buyuk armorlu bir adam tarafından durduruldu... -Ronin... Adam ona doğru ilerledi...Etrafında gezindikten sonra onunla savaşmasını istedi...evet teke tek!Cakırcalının sozlerini hatırladı,sanki gozlerinin onunden şimdi bu sozler geciyordu!Ama ne gianttan ne boss�tan nede bunun gibi ********lerden kacmak erkekliğe sığmazdı,ne kadar 10/9�u kacmak olsada...=) Dışarı cıktılar arkalarındaki uğulutulu kalabalıkla birlikte...Hickimse ona saldırmadı,ronin dahil!Birden etrafınıda gozlerinin kamaştıra kahverengi tozlarının ucuştuğu bir buyu karşısında bakakaldı... ...Harpony Teraphy... -THis day... your day murder! Etrafta bahisler oynuyor herkes onlara bakıyordu ama kimse Agwe�ye dalma cesaretinde bulunamıyordu bile! -cılız cucuğa bende 100k -Ronin�e benden 2 milyon -Ronin�e 250k -Ronin�e benden 3 weapon elixir! -... Bahisler bir kenara,kin ve intikam bir kenara yığıldı...Durdular!Son bir ses duyulduktan sonra Agwe oleceğini bile bile gene aynı anı yaşıyordu: -Let�S...you start(hadi sen başla!) -... -Agwe�ye 6 milyon! -... Birden herkes arkasını dondu...Yo!Hayır bu tek bir kişi değildi!Bu da neydi boyle!Hertaraf kıpkırmızı oldu birden!Yağmurda parıldayan birsuru kırmızı NİCK! -Bahisler kapandı!Agwe kardeşimizi kurtarın! -KIRIN LAAAAAN Ronin gene aradığını bulamamış bir umutsuzlukla: -SHİT! -KIRIN LAN RONİN�İ KACIRMAYIN! -... (devam edecek) Allrıgthreserved İbrahim ŞANLI __________________________________________________ _______ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ :::A MURDER STORY::: Epidose:7 Siege Of Jangan! ...Etrafta dolaşan bir suru kırmızı nickli adama birden bakakaldı herkes...Agwe sadece olduğu yere cakılmış yavaş yavaş ciseleyen yağmurun altında anlamsızca duran gozlerini acamıştı bile...Hertaraf...Evet hertarafta bir uğultudur kopuyordu,hic kimse ne olduğunu anlayamıyor,kimisi yere duşuyor kimisi ise bu gelen buyuk kızıl orduya karşı goğus goğuse savaşıyordu...Arka kapıdan birden onlerine atlayan hunterlar murderları iyice şaşırtmıştı bir kac dakikaya kalmadı ki arkalarını da kuşattılar...Herkes,Butun East gatenin bu cıldırmış,uğultulu kalabalığına katılıyor,murderları oldurmek icin seferber oluyorlardı sanki...Ama bu kızıl ordunun unuttuğu bir şeyler wardı... -Ahahaha This is A trap Agwe! -Lets HUNT this ANİMALS! -... Agwe Gozlerini cevreleyen yağmura ardındanda uzerinde haince suzulen yağmurda sararmış golgelere baktı...Okunu iyice kavradıktan karşısında duran hunterlara: -ALAYINA ŞALGAM SUYU!!! -KIRIN LAAAN! -Bre koman Yoldaşlar!Kırın hunterları! -AHAHAHAHAHAHA!!!! -Birden herkes ayaklandı...İşte bu resmen bir savaştı artık!Hickimse yerinde duramıyor,kapılardan yağmur gibi akın akın gelen Hunterlar ve diğer Ronin in adamları Ellerindeki yaylarıyla sanki onları ablukaya almaya calışıyordu...Savaş artık kacınılmazdı Murderlar East Gateden cıkmaya calışan butun herkesi anında yere indiriyorlardı..Agwe ise Hunterların arasında 3-5 kişi ile dayanmaya calışıyordu!Fakat bu dayanma bir o kadar cesaretli ama bir o kadarda umutsuzdu artık!Yuzunden suzulen ve sanki onunla alya eden yağmur damlaları gozlerinden suzulerek,sanki gozlerinde artık paslanmaya yuz tutmuş umuduyla birlikte yere akıyordu usulca...Ronin'i aramalıydı...Cıktı birden kendini adamların arasında oyle bir attı ki arkasından ona atılan okları hissetmedi bile...Ronin i gordu...Evet işte kacıyordu!Onu izlemeliydi!Ama arkadaşlarını burada bırakıp gidemezdi!Birden arkasında duyduğu bir ses ile artık iyice umutlandı: -Sen GİT kardeş!Bizim merak etme! -South Gate!Hunterlar South gateden geliyorlar! -Kimseyi İceriye sokmayım!Traderleri bile! -Buraya gelin!Bu kapıdan girmeye calışıyorlar! -RONİİNN! Ronin...İşte yine kacıyordu!Agwe artık gercekten bu duşunceleri,bu bilinmeyen bulmacaları artık fırlatıp atmak istiyordu beyninden...Ama artık yapılacak bir şey yoktu!Yağmuru onune aldı ve Bu kacan,korkak adamı takipe koyuldu...Arkasından Cold status atıyor fakat adam geri donmuyordu!Zaten Agwede bunu beklıyordu!Cunku geri donse onu tek bir vuruşta yere serebilirdi...Ronin hızlıca koşuyor arkasında bırakttığı adamlara bile bakmıyordu...Agwe birden arkasına doğru baktığında onu takip edenlerin olduğunu gordu...Ama bunların hepsinin elindede glavie vardı...Arayı acmalıydı!Arkadan gelen muziğin sesi,yağmurun sesiyle karışıyor ve murderların caresiz haykırışlarıyla kulaklarına alaycı bir bicimde vuruyordu!Arkasını Dondu...Kendine doğru gelen adamlara baktı...Ronin de durmuştu!Agwe'ye son west gatenin kapısından gulerek baktıktan sonra: -Aahaha you are Dead, Fool!you are real chicken! -SHUT UP BITHC! -looser!Why did you Following me?!(neden beni takip etmiyorsun?!) Ronin,West gatenin uzun,sarı,mechul duvarlarına baktıktan sonra,yağmurun aşındırdığı duvarları tekrar gezdirdi gozunde!Farketmemişti!Evet...Yağmur ortmuştu belkide ama Titreyen West Gatenin duvarlarında cınlayan bir uğultu ile irkildi...Artık Oda MURDER'dı! -What are you doing here...İm a murder! (Noooluo lan?! Murder olmuşum!) Tekrar West gate'e gozlerini cevirdi...Birden gozlerini gokyuzune doğru uzanan,geniş duvarlara doğru uzattığında ona doğru gelen bicimsiz,ama buyuk bir kalabalığı farketti: -SHİT!!Newbies! Evet...Birden Hertaraf Newbie ile dolmuş,butun bu newbieler Ronin'in uzerine atlamıştı!Bu o kadar buyuk bir kalabalıktı ki Ronin ne yapacağını şaşırmıştı: -Nereye kactığını sanıyorsun lan sen!********! -Gebertin lan!Turkleri ezmenin ne olduğunu gosterin lavuğa! Ronin bu uzerindeki 10-15 level itemlerle,ellerindeki 16 lvl bowlar,merciless snake spearlarla durdurmaya calışan caresiz anca 3 5 damage işleten bu grupa sadece bakıyordu...Hertarafını ceviren,onu oyalamaya calışan bu adamlar Agwe'ye bir yardım olsun diye uzerinde hicbir koruması olayan itemleriyle delicesine saldırıyordu!Kimisi ronin'e cold fırlatıyor,kimisi vucudunu okluyor,kimisi ise mızraklarıyla yolunu kesmeye calışıyordu!Agwe bu kalabalığı buradan dağıtmalıydı...Evet ona yardım ediyorlardı!Ama hepsi olebilirdi!Arkasına baktı!Birden West Gateden cıkan bir HUNTER grubu ile karşılaştı..Arkasından da geliyorlardı...Yapacak bir şey yoktu!Bir onundeki Adamı caresizce durdurmaya calışan Newbielere,birde hemen sağındaki,ona doğru gelmeye calışan hunterlara ve kapıdan cıkan hunterlara baktı!Durdu!Newbielere PK yapılamazdı...Evet bunu yaşamıştı!İşte bu onun icin bir şanstı!Newbieler onları oyalarken oda HUNTER'lar ile savaşabilirdi...Ama ne ile?!Elindeki BU 24 lvl Horseman Bow ile mi...İşte artık başlıyordu!Hunterlar ona doğru iyice yaklaştılar...Agwe Newbielere bakarak: -Dayanın kardeşlerim!Şu Hunterların alayını keseyim!sakın Ronin'i bırakmayın! -Sen bizi merak etme kardeş!Biz hallederiz Ronin'i! -... -CATCH AGWE!CATHC HİİM! Agwe kendisine doğru gelmekte olan gruba doğru bir Autumn With flame fırlattı...Hemen arkasında bir Hunter belirmişti bile ardına ardına Agwe'ye Arrow Combo atıyordu!Agwe bu adama bakmıyordu bile...Adam Fire damage ile cakıyordu ve uzerine gelen bir cold status belki buradaki butun direnişi bitirebilirdi!Arkasındaki kapıdan cıkan adamlar onu daha yeni gormuş ve yaylarını delicesini cekmiş ona doğru fırlatıyorlardı oklarını!Agwe ilerleyemiyor...olduğu yerde duruyordu!Arkasında savaşan Newbieler ve hemen ilerisinde kapıları tutan murder arkadaşlarına bakıyordu sadece...Uzerine gelen bir Anti Devil bow vave onun Hp sini sıfıra cekmişti resmen!Ama ayakta durmalıydı!Cakırcalının ona verdiği 370 Hp potlarını skıll barına koydu!Bu son caresiydi!Hunterlar durmadan ok yağmuruna tutuluyordu!Artık bunu bitirmeliydi!Bersekker Gaugesinin dolmuş olduğunu farketti!Kıpırdamasa bile bununla onları geriye murderların olduğu tarafa doğru kovalayabilirdi...ama peki Ronin?!O tarafa doğru kacarsa Ronin'i kacırırdı!Durdu...Elleri bilincsizce skıllere basıyor,ne yaptığını anlayamıyordu!Birden ekranı dolduran kızıl,cıldırmış bir karakterle goz goze geldi! ...BERSEKKER GAUGE... ...1972 //Critical HİT//... Yurudu...Ronin bekleyebilirdi!Onunla bir kere daha karşılacağını adı gibi biliyordu!Uzerine doğru gelen Hunterlara doğru anti devi vave fırlattı...critcal HİT vurdu!İşte bu guzeldi!Arkasında gelen 3 adam şimdi onu onu kovalıyor o ise daha demin onu takipe den hunterları koşuturuyordu...Şimdi roller değişmişti Agwe geri kacıyor,daha demin onu takip eden hunterlar ise ondan kacıyorlardı!Tekini bir Autumn with flame ile yere serdi!Diğeri ise neredeyse olmek uzereydi...Arkasında duran ona arrow comba cakan adam bile artık geri kacıyordu!Birden arkasında caresizce Ronin'i engellemeye calışan Newbielere baktı...HAYIR!Bu nasıl olabilirdi?!Newbielere yere seriliyordu!O bir murder olmasına rağmen newbieleri nasıl yere serebilirdi...Durdu!Onun kovaladığı adamlardan sadece 2 kişi kalmıştı!Ama arkasından gelen 3 kişiye doğru gidip,onları haklayıp Ronin'i ele gecirmeli ve artık kafasındaki bu anlamazsız duşunceleri yok etmeliydi!Newbieler nasıl olebilirdi!Bu olamazdı!Bersekker Gaugesi daha bitmememişti ki Etrafı sarsan buyuk bir ses ile irkildi...Newbielere cığlık cığlığaydı!Evet Newbielere yere sere Ronin değil Bir Thefti!Ama bunlar nereden gelmişti!Yağmurun arkasında beliren kahverengi,buyuk bir cismi farketti...Hayır...yanılmamıştı!Bu bir IRON OX'tu!Yğamura doğru bakarak Ronin'e hedef aldı ve sadece dilinden yağmura kaışan şu 2 kelimeyi duyabildi butun Jangan: -Spawn Theft! -Ahahah!you Rıgth fool!This is my man... Ronin'in arkasında uzerinde Black Devil Suiti ile beliren biris daha cıktı!Adam Iron OX'un uzerinde indi ve ronin'in yanına doğru sokulduktan sonra!Ronin kendisine saldıran Newbielere aldırmadan Agwe'ye baktı: -LEMNİNG! -... Lemning!Uzerine korkarak tıkladıktan sonra 4 lvl bir expert theft olduğunu farketti!Butun Newbielere yerdeydi!Ustelik bu Theftler Ronin'in kendin adamlarını bile oldurmuştu!Bu nasıl bir bir savaştı boyle?! Lemning'in Theftleri Artık heryeri yıktıktan sonra Etrafta bu 2 hainden başkan bir kişinin daha olduğunu farkettiler! -Hasss...Topuk hacım!Topuk!! -Ahahahah RUN YOU FOOL!RUN! -... Agwe kacmaya başladığı sırada birden West Gateden fırlayan birisini gordu!evet bu tanıdık birisiydi!Ronin'e Theftlerin arasında bekleşen ve Ronin'in bu son lafını Ağzına tıkayan bir laf etti ve Agwe'ye baktı: -WHO SAY RUN?!(kim koş dedi?!) -... -ALONE RUNNER! -?!?! (Devam Edecek) AllrigthReserved İbrahim ŞANLI __________________________________________________ __ __________________________________________________ ___ __________________________________________________ ___ cııOOcş:::A MURDER STORY::: Episode:8/Search & Destroy ...Lemning guneşin ilk ışıklarının Jangan Kalesinin uzun,mechul duvarları uzerinde suzulup yavaşca artık dinmeye başlayan yağmurun son tanecikleriyle birleşmesini izledikten sonra...Kalenin derinliklerinde cimenlerin golgeli uclarını titreterek gelen buyuk bir ışık huzmesiyle irkildi: -Who is This Fooll (Bu da Kim lan?!) -Here You are Alone Runner! (işte buradasın Alone Runner) Agwe birden geriledi!Nedense icinde garip bir guvensizlik duygusu doğmuştu!Evet...Alone Runner'ın ona bir-iki gun once soylediği ve ilk başta ona sacma gibi gelen bu sozler şimdi onun duşuncelerine karanlık bir golge gibi oturuyordu: -A MURDER NEVER TRUSTED ANYBODY (Bir Katil Asla Kimseye Guvenmez) Şimdi herşeyi daha iyi anlıyordu!Alone Runner'a guvenmiyordu nedense!Bu heryerde cıkıp onun hayatını kurtaran adam ne yapmak istiyordu ki!Bir sure sadece bakakaldı ve olanları izledi!Aniden derin bir sessizliğin ardında kulaklarında sızarak duşuncelerine giren bir sesle irkildi: -RUN! (koş) -... -Lemning!He is your!KİLL HİM! (Lemning o senin,oldur onu!) -Ash You Wish!Master... -İm return now!Cya murder!ahaha! Ronin birden hızla Water Ghost Marshland'a doğru uzaklaşmaya başladı!Arkadan Murderların derin uğultuların bulutlardan kopup gelen ciseleyen yağmur tanelerine takılıp sanki inadına Agwe'nin uzerine yağıyordu butun hıncıyla!Durdu...Birşeyler yapmalıydı!Sise bulanmış ağacların arasında hızla koşan Ronin'e baktı!Daha sonra kalenin kenarında Lemning'i suze Alone Runner'a: -Cathc Him Agwe!İm fıgthing... (yakala onu) Alone Runner daha sozunu bitiremeden arkasında dizilmiş siyah karaltılarla goz goze geldi!Bunlar Npc theftlerdi!Birden delicesine uzerine atılıp,saldırmaya başladılar!Lemning ise Alone Runner'a yavaşca yaklaşıp ona bir kere Chain Spear vurduktan sonra Alone Runner'ın sozunu tamamladı: -...This bastard! Agwe birden ne yapacağını şaşırdı!Bir Ronin'e birde Alone Runner'a baktı!Alone Runner' yardım etmeliydi...Hem Npc theftler ile kapışıyor hemde Lemning'e saldırıyordu!Ama o Npc theftlere ne yapabilirdi ki?!lvl'leri en az 50 civarlarındaydı!Duşundu...Evet!Theftlere bir şey yapamazdı ama geldikleri yeri engelleyebilirdi!Tekrar guneşin kızıl ışınlarını sanki topuklarına yapıştırmış gibi koşan Ronin'e baktı!Onunla bir kez daha karşılaşacağını adı gibi biliyordu!Şimdilik kacmasına gene izin veriyordu istemeden!Bulanık bulutlara bakarak koşan Ronin'e son bir kez bakarak: -I SHOW YOU DAY RONİN!I SHOW U DAY... -Ahahaha!Go Out Murder!Aha,my return time is come! (git burada murder,benim kacış zamanın geldi) Birden ağacların yeşil golgelerini aydınlatan gur,beyaz bir ışık huzmesi dikkatini cekti!Herhalde Ronin Return Scroll kullanmıştı!İşte bu onun icin gercekten iyi bir fırsattı!Ronin arık Town'dan dışarıya cıkamazdı!Zaten Jangan'ın butun kapıları Mu