[BİLGİ] 15.11.2011 Event
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- [BİLGİ] 15.11.2011 Event
-
01-10-2019, 18:58:09Kasımın 15 ile birlikte gelen eventlar hakkında biraz bilgi vermek istedim. Ozellikle de her gun sadece bir iki tıklama ile fazla uğraş gerektirmeden getirdiği buyuk armağanlar hoşunuza gidecek.Tabi ben en cok kazanc getireni size anlatacağım. Resimde kırmızı olarak işaretlediğim alana tıklayın. Karşınıza bu sayfa gelecek ve en alttaki "katılımı kontrol edin" duğmesine basın. Basınca hangi tarihte iseniz "bu resme gore 18.11.2011" o gune "Ok" diye işaret atar.Ardından yukarıdaki sekmelerden odul e tıklayın. "Katılımı kontrol edin" duğmesine tıkladıktan sonra odul sekmesine gelindiğinde Kırmızı ile işaretlediğim alanda o gunku alacağınız armağanlar gosterilmekte ve "almak" duğmesine bastığınızda tekrardan bir sayfa acılacak.O sayfada once armağanın bulunduğu resme tıklayın ardından "almak" duğmesine tıklayın.Karakterimin cantasındaki 2 tane armağanı goruyorsunuz.Beyaz kutu icerisindeki,sağdaki armağan kac lvl olursanız olun %100 sp nizi size geri verir(atıyorum 110 lvl siniz 5m sp niz var bu itemi bastığınızda 5m spniz geri gelir).Beyaz kutu icerisindeki,soldaki item ise kac lvl olursanız olun stat pointinizi %100 olarak size geri verir.(atıyorum 110 lvl siniz bu itemi kullandınız full int wizard olduğunuzu duşunelim stat pointinizide 600 diyelim item kullanımı sonucunda 600 stat gelmiş olacaktır.) İkinci ucuncu gun hediye olarak verilen skillpoint scroll ise 1k ile 100k arasında hediye sp veren scrollardır.Şansa gelir 1k yada 100k.Genelde 10k geldiği soyleniyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Bu olayı hergun yapmak zorundasınız,hediyeleri almak icin. Not:Bu etkinlikten yeni haberdar oldum ve sizleride bilgilendirmek istedim. Skillpoint ve statpoint sıfırlayan itemler silk ile pahalıdır.(Fiyatları her butceye uymayabilir)Bu yuzden hediye gelen stat ve skillpoint 0 layıcı scrolları dikkatli kullanmanızı oneririm.Ayrıca Guild adı değişmek ve Karakter adını değişmek icinde yeni scrollar gelmiş bulunuyor. __________________