AKINCILAR guildinin ayıpları
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- AKINCILAR guildinin ayıpları
-
01-10-2019, 18:43:52aege serverinde AKINCILAR isimli guild ile bir takım tatsiz olaylar yaşamıştık. kufur ile karşılık vermeleri sonrasında muhattap olmaktan vazgectik ve serverde turk değillermiş muamelesi yapmaya başladık. sonrasında bugun donw dan hotana 5 yıldızlı mal gotururken yakaladım ve guildin 6 uyesini (5 hunter 1 trader) keserek mallarını aldım. başlarında 53 level ATILLAHAN50 diye birisi de vardı ve ezikleri keserek haksızlık yaptığımı duşunmuyorum. benim levelim 52 cunku. neyse kufurlerinin karşılığını oyunda vereceğimizi soylemiştik nitekim oyle oldu. kendi hatalarının acısını cektiler. ama akıllanmamışlar belli ki globalde kufur etmeye devam ettiler. bize yapılan kufur oyunu adam gibi oynamaya calışan ve bunun bir oyun olduğunu duşunen herkese yapılmıştır. ben bu insanların turklerin prestijini bozduğunu duşunuyorum. bu insanların dışlanmasını istiyorum ve silkroad ile ilgili forumlara bu postu yolluyorum. işte resim. resimde sakıncalı yer sansurlenmiştir. [IMG]http://img100.**************/img100/330/sro2006082018565332ur5.jpg[/IMG][/URL] __________________