Silkroad indirme
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silkroad indirme
-
01-10-2019, 18:40:49Forumda Sık Gorulen Bi Konu Yaa En İyi Karakter Hangisi .s .s Gibisinden Sorularla Cok Fazla Karsılasıyoruz Onun İcin Kısa Bir Yazı Yazayım Dedim.. Siz Diyorsunuz Ki Ben Kasmakla Ugrasamam PT'ye Girerim Veririm Parayı Kasar PvP'lerde King Olurum Rize Tavsiye Ettiğim Build Rogue/Warlock. Warlock Skilleri İle Kasılabilir Aslında. PvP'de Adama Tonlarca Debuff Verip Prick Atmak Paha Bicilemez Bence.Cin Carları Adınızı Duydugunda Kacıcak Delik Arar.. Ben Uniq Kesmek İstiyorum Her PT'ye De Kolayca Gireyim Wizz/Cleric. Bildiginiz Gibi Wizz'lerin Canı Az Olur. Cleric'deki Heal Ve Bufflar Bu Eksiği Buyuk Oranda Kapatıyor. Basınıza Toplanan PK'cıları Da Offering İsimli Skill İle Kolayca Tahtalıkoye Yollarsınız.. Ben Uniqciyim. Healci Buffcu Arkadaslar Falan Var Attack Arttıracam Diyorsanız Size Wizz/Bard Derim. Skilleri Genelde Attack Arttırma Veya Attack SKilleridir. Pvpde Cok Kotudur. Sakın PvP Modenizi Acmayınız Benim Oyunda Coooook Tanıdıgım Var. Esyaa Falan Eksiğim Yok. Ben Rogue/Warlock'a Kafa Tutabilecek Tek Char Olmak İstiyorum Derseniz Eğer Warrior/Cleric. Yerdeki Car İşe Yaramaz. Rogue/Warlock Car Debuffsuz Fazla Bişi Deildir. İstersen SW Kingi Warrior'la Yatırın Sonra 2 Skillik İşi Var Adamın. Zaten HP'si Cok. Bide Cleric Olunca Owww.. Olumsuzsunuz.. Eee. Hani Cin Carları Derseniz.. Cinde Ben Sadece 2 Build Tavsiye Ederim.. Full İnt Nuker (120Fire.120Light.120Cold) Attack Agırlıklı Bir Builddir. Wizz Yarısıdır Aslında Cold Yerine Force De Acılabilir Ancak Su Tepeden Buz Yagmuru İndiren Skill Olmadan Fazla Mantıklı Deil Bence.. PvP'de İyidir. Super Deildir Uniqde de İyidir. İmbue Olarak Light Kullanın.. Full STR Bow (100Light.100 Fire.120 Pacheon.40 Cold) Ofansif Agırlıklı Build Uniqde Kesersiniz PvP'de Yaparsınız Kasmakda Kolaydır.. Silah Konusunda Zorluk Cekmessiniz. Ancaaaakk... Mob Keserken Ne Kendi LvL'inizdeki Moblara Yatarsınız Yada 10 Dk İcinde 50 Tane Mob Kesersiniz Yani Fazla Hızlı Mob Kesemez.. (Bunlar Benim Oynayış Stilime Gore Lutfen Sacma Sapan Yorumlar Yapmayınız..) Umarım Anlatabilmişimdir Ve Umarım Yardımcı Olmuştur. __________________