Ayakkabı boyacısı Erdal Ozcan 30 yıl once actığı iş yerinde Turkiye'nin farklı illerinden gonderilen ayakkabıları, kendi geliştirdiği yontemle boyuyor. Ayakkabıları yakarak boyayan Ozcan, once ayakkabıların uzerine kendi geliştirdiği bir maddeyi suruyor. Maddeyi cakmakla tutuşturan Ozcan, daha onceden kalan boya kalıntılarını tamamen yakarak orijinal rengine donuşturduğu ayakkabıdaki kırışıklıkları duzelttiğini ve bu sayede ayakkabıların omrunun 9 ay daha uzadığını belirtti.
“Ayakkabıların omrunu yuzde 50 arttırıyor”
Yaptığı formul ile ayakkabıların omrunun en az yuzde 50 arttığını ifade eden Ozcan, “Kendim geliştirdim bu formulu once kendi ayakkabım uzerinde denedim. Olumlu sonuc alınca muşterilerime uyguladım ve cok olumlu tepkiler aldım. Memurlar ayakkabıların temizliğine onem veriyor. Ben de daha iyi bir fikir geliştirerek, ayakkabıları Yakarak, ayakkabıların omru uzatıyorum. Bu sayede ayakkabıdaki kırışmalar gidiyor. Ve ayakkabı yepyeni duruyor. Ayakkabının yuzeyine herhangi bir zararı da yok" dedi.
“Bircok şehirden ayakkabı gonderiyorlar”
Bircok şehirden kendisine ayakkabı gonderildiğini ifade eden Ozcan, “Daha once bana ayakkabılarını veren memurlar veya buradan taşınanlar hala bana ayakkabılarını yolluyorlar. Cunku adam diyor 300-350 TL ayakkabıya vereceğime ayakkabımı tamir ederim ve hem ekonomik olarak da tasarruf sağlarım diye duşunuyor” şeklinde konuştu.
Lider Olgun - Said Vakkas Yağcı