silkroad hakkında bi kac sorum var yardım pls
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- silkroad hakkında bi kac sorum var yardım pls
-
01-10-2019, 18:30:45bende knight ı bıraktıp alternatif oyun arıyodum birde bunu deniyim dedim daha oyun hic gormedim bile oyun hakkında hic bir bilgim yok sadece adını biliyom bu oyun knight dan guselmi sizce bilmiyorum bi kac da sorum olcak 1-skiller nerde actırılıyo kac lwl da acılıyo 2-karakter ler de asas wariror mage priest gibi karakterler (varmı sabit konuda vardı bole bişi baktım ama bek bişi anlamadım) 3-en fazla lwl sınırı kac? 4-oyunu ana hikayesi ne(mesela knight da 2 ırk svaşıyo savşlar oluyo bunu gibi silkroad da nasıl?) 5-oyunun anlaması zor mu karışıkmı yani 6-savaş varsa saat kacta nerden ve kac lwl olmak şartıyla gidiliyo 7-dc olayı,bug,dupe,macro,kosp,premium(inşallah yoktur)varmı 8-eğer sonuda knight gibi olacaksa hic girmeyelim sonu olemi gouzukuyo bilmiyorum size soruyorum 9-bigun başka bi gun başka serverlara giriliyomu yoksa sadece tek servere mı giriliyo 10sizin onerdiğiniz char varmı mesela okcu varior flena gibi ve avantajları şimdilik bunlar yardım ederseniz sevinrim pls __________________