yazı şu : bedava silk yuklenir. sromiro.tr.gg (Bu site gercek değildir. Reklam yapmamak icin yazmadım. Kesinlikle bedava silk yuklenir diye atılan globellere inanmayınız.Amacları sizlerin hesaplarınızı ele gecirip charınızı Hacklemek veya Ustundeki itemleri almaktır. Silkroad'da atılan bu tur globelleri lutfen bizlere haber verin. Oyun İcinde ozellikle şu PM'lere dikkat. Dolandırıcı : Selamın aleykum. Ben : Aleykum Selam. Dolandırıcı : Arkadaş olalımmı? Ben : Durduk yere arkadaş niye olucaz? Dolandırıcı : Messenger adresin varmı? Ben : varda sana niye vereyim napıcan? Dolandırıcı : yok sana beleş silk atcaktım. Seni sevdim. Kesinlikle boyle bu tur (PM)lere inanmayınız. Char takas yaparken. Mutlaka SilkroadMax.org gibi siteleri kullanın. Oyun icinden takas yapmamaya ozen gosterin! Adam sizin guveninizi kazanır. Ancak sizin hesabınızı calar. Ve kacar. Bu durumda bilişimşuclarına şikayette bulunabilirsiniz. Ancak şikayet yazınızda. Benim +9 stafımı caldı. Gibi yazılar yazmayın. Doğru yazın. Mutlaka gereken işlemi başlatıcaklar. Silkroad Online adlı MMORPG Oyununda her gecen gun. Dolandırıcılar. Coğalıyor. Sizde bu durumdan kurtulmak icin. Mutlaka SS Alınız. SS Nasıl alınır? Oyun icin biri size bir şey yazdığında Dolandırıcı olur. Veya başkası. Klavyenin. Sağ tarafındaki '' Print Screen SysRq '' adlı Tuşa basın. Ve (Başlat-Programlar-Donatılar-Paint'e basın. Ctrl+V Deyin. Resmi kaydedin. Sonrasında boyle sitelere gosterin. En azından başkalarıda Bu tur durumlara duşmezler. Silkroad Online'ye uye olurken mutlaka evinizden kayıt olmaya calışın. İnternet cafe gibi yerlerde KeyLogger v.1 adlı programlar sayesinde charınızı direkmen ele gecirmeleri soz konusudur. Bu duruma duşmemek İcin Evinizde veya guvendiğiniz arkadaşınızın yanında acınız. Ve şifrenizi bir kağıda saklayarak. Unuttuğunuz zaman bulmanız acısından daha İyi olur Silkroad Online Bot vb. Programları kullanmak isterseniz. Şu durumlardan kacının. İndirdiğiniz her Silkroad Online ile ilgili programları. Virus Taramasından gecirin. Ve Viruslu olanları. Direk olarak Silin. Ve PC'nizi duzenli olarak hergun. Veya isteğe bağlı herhafta Virus taramasından Geciriniz. Bu sizin Karakterinizin daha guvende ve Karakterinizde eşyaların calınmaması icin cok iyi olur. Silkroad Online'ye uye olurken. MSN Adresiniz. Kullanmadığınız bir MSN olsun. Nedeni ise şu : Size ceşitli sitelerden veya kişilerden gelen Mailler yuzunden charınızı kaybetmeniz. An meselesidir. Bu yuzden. Yeni bir 0'dan msn acın. Ve Hesabınızı ona kaydettirin. Ve Hesabınız ve Karakteriniz acısından cok iyi olucağından emin olabilirsiniz. Bugunku yazım. SilkroadMax sitesindeki yeni uyelerin veya guvenlik hakkında bilgisi olmayan. Arkadaşlarımızın yararlanması İcin Acılmıştır. Bu arada Charınıza mutlaka E-Mail koruması yapmayı unutmayın! __________________