Oyunu Bilenlerin TAvsiyesi Lazım(bi bakın iceri)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyunu Bilenlerin TAvsiyesi Lazım(bi bakın iceri)
-
01-10-2019, 18:20:44Oncelikle yeni başladım. LEVEL 13 -Hybrid bir charım var. -Tree spirit gorevinde verilen spear var elimde(zaten spear kullanacam) -16 lvl olduğumda blacksmith de satılan snake spear ı alıp kullanıcam -uzerimde şu anca npc dce satılan orta gucteki normal armr dan var(daha guzel olur diye almıştım,pişmanım) -takı falan yok -skiller de sp farm yok -spear ve glaive kullanmak icin olan skill gurubu ana skill gurubum(adını hatırlamıom) -cold-light-fire olaraktan fire ın lvl 8 skill i dışında 8 lvl e kadar olan butun skiller acık force dan force heal acık(hp hpottan tasarruf olur diye actım ama 20 olunca forcda hic bi sp kalmıcak) Sorular -- flame nuker olsam işimi gorurmu? -- spear skillinin hangi skillerini acmamalıyım? -- bundan sonra full str gitsem olurmu -- magic attack yapan canavarlarla savaşırken garment pysical attac kyapanlarla savaşırken protector giysem? -- yada sadece protector mu giyeyim -- pvp de ne giyilmeli(40 a kadar yok ama trader olucam arkadaşlar var onlarla kervan kurucaz) Cvplayacak herkese teşekkurler __________________