Baktım ki Herkes Ayrı Ayrı Konu Acıyor ''Şunun Taxisine Girdim Parayı Alıp Beni Attı'' Falan Filan Diye.Ve Daha Bir Suru Kandırılma Hikayesi...Bu Yuzden Konuyu Gerekli Gordum.Boylece Yazdığınız İsimlerden Bir Başkasının Kandırılması Engellenebilir. Yazdığınız İsimleri Burda Toplayacağım.Ekleyeceğiniz Kişinin Nick Ve Serverini Yazmayı Unutmayınız. Ares: _EvilAngel_ Uranus: Kuka / Oo_KiSK3_oOo / KRALLL / Devilnuker / ooo_sErin_ooo / ALdoS_ObS_ Olympus : deyman Persia : Komutan_ / DeJaVu01 / Achill3s / Tr_SHADOW / SupZer0 / DeatH_ShouL / QzAkLi_Tr / OSKIIJEN / mam_mam / x_marmar_x / _KIZIL_KURT_ Aege : MrAsi_Nuke Gaia : Smyrna Neptune : onemsiz_08 / DEMON_KELER / illusyonist / raso7 Oasis : JeRk_ / Scream_Day Pluto : CrazyEroglu / tekis / _MeR_CeM_ / Tomas_ / Talon_ / CEZA_APO / Alemci_tr / katil_baby_ / NobLe_AFT / MaTeM _RequieM_ Uranus : Markall Mars : CeMiL_66 / azazelll / Little_Devil / __HoKK0BaZ__ Pacific : Br_siims_Tr / suatbey01 / _Nisa_Nur_ / Zebani22_Tr / LordTheDark Athens : eLips Tibet : kral77 / Ajareeya Hera : unforgiven Xian : RunOrstun Hercules : Chixxy1 / Chixxy / euro_int / Mariposa Poseidon :Guylherme_br / _KiLeR_BoW_ / _HoneYBunnY_ / AnGeLLuRiA / LOOK_AT_King / __RwaN__2 / NoN_ST0P kind_______ / NoN_ST0P / kind_______ / Fr33Dom / _Uniq_Staff_ / Loving_A_s_s / __K_R_A_L__ / I__DrAgOn__I / MR_HeRoo amanda_mona / zoro_300 / chuoelloco / Jor_El / femre942 / SAURON / Delphin / __TheEnd__ / X_WiZaRd_41 Sparta : Doctor36 / son_orhan_46 / BLue_Kral / m_mecho. Mercury : lord_shrek Titan : _BaSKeNTLi_ / wizar1_girL / WoMaNoWizaR / MeLanq0Lia / TR_WİZARD111 Zeus : ThE_InT Alexander :Lukeentr Elderado :_ANK4R4ALI_ Saturn :LoveMyAngel / reedoyu Babel : MidoMaTrix13 Phonix : MataraTukara Venice : beta68 /ArDaHaNLee / __gannat__ Lyra : Hyzek / _AK_GanDaLf __________________