Merhaba arkadaşlar uzun sure boyunca (7 yıl dan fazla) Knight Online oynadım ancak artık dama dedik bizde benim sebebim k0xp deil oyunda oyle adamlar varki k0xpleri np kaynağı olarak goruyor oyunda iş yapmak icin bi 3-5 bin harcayacaksın millet +3 roflar falan almış neyse karıştırmayalım konuyu kendime bi Online oyun aradım anca icinde Turklerinde olduğu duzgun bi oyun bulamıyorum (metin2 demeyin sevmiorum o oyunu ) Silkroad ı uzun zamandır duyup duşunuyordum ve fırsat bu fırsat diyip başlamaya karar verdim ama sonra bi durup duşundum icinde turk olsun istiyorum ama turkun olduğu yerde huzur olurmu sonra bu duşunceyide sildim turk olsunda hileci olsun dedim ancak oyunu anlamak cok uzun surermi tek derdim o şu anda yani Ko da amac basitti ney Shard , Dark vane , Sherion , hb , raptor , chd neyse işte +8 yaparsan ii +9 yaparsan cok ii ustune shell + walkry yada krowaz işi bitiriyordu basit mantık onlara para ver pk yap ama silkroadda boyle basitmi yani 2 adet korku var 1. si oyunu anlamak zormu 2. si oyunda ko gibi para yatırma zorunlu haldemi ? hani 100-200 hatta 500 tl ye bile cıkarım parca parca yatırarak oyunu seversem ancak ko gibi 3-5 milyar olmaz konuyu cok gereksiz yerlere taşıdım şimdiden teşekkurler. __________________